The big wedding

Amanda Seyfried se află la cel de-al doilea său rol de mireasă, postură care o prinde foarte bine cu zâmbetul său irezistibil și pletele blonde. Acest film a fost lansat în cinematografele din România de curând, așa că dacă te grăbești, îl poți viziona în premieră, pe marele ecran.

Citeste si: 10 modele de rochii de mireasa iconice din filme

Mamma Mia!

Amanda seyfried face echipă pentru acest film cu talentata actriță Meryl Streep, în căutarea tatălui necunoscut pentru a o conduce pe tânăra mireasă la altar. Toată acțiunea filmului se petrece într-un peisaj superb în Grecia, pe melodiile trupei ABBA.

Bride Wars

Anne Hathaway și Kate Hudson devin două bridezillas de temut într-o comedie spumoasă. Iată cum te poate transforma stresul organizării nunții într-un coșmar ambulant pentru cei din jurul tău. Ai grijă să nu faci și tu la fel!

Citeste si: Cereri in casatorie a la Hollywood

Father of the bride

Iată câte emoții și câte încurcături poate crea dragostea de tată în preajma nunții. Steve Martin este un tată foarte protector, așa cum sunt mai toți tăticii, sperăm noi însă că în realitate să nu procedeze cu toții ca cel din film.

27 dresses

Nu este vorba despre 27 de rochii de mireasă, ci de domnișoară de onoare. Simpatica actriță Katherine Heigl a trebuit să fie domnișoară de onoare la 27 de nunți pentru a reuși într-un final să îi vină și ei rândul să îți găsească alesul. A 28-a rochie a fost cu noroc, de mireasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here