Chiar și în cele mai dificile momente aceste povești îți vor reda încrederea în iubire.

Nuntă de vis pentru mireasă bolnavă de cancer
—————————————-

După ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, o americancă și iubitul ei au decis să se căsătorească în cel mai scurt timp posibil. Erica Ota, wedding planner profesionist, a fost atât de impresionată de povestea celor doi încât a decis să le ofere în dar o nuntă la care puteau doar să viseze.

[*Cele mai inedite momente la nunta in 2013*][1]

Erica a strâns donații de aproximativ 50 de mii de dolari de la 65 de furnizori de nunți și în 2 săptămâni le-a organizat în luna iulie celor 2 îndrăgostiți o nuntă intimă superbă, alături de apropiați. În luna noiembrie mireasa a pierdut lupta cu cancerul.

Nuntă triplă în onoarea mamei bolnave
————————————-

3 surori din S.U.A. au decis să își organizeze nunta în aceeași zi pentru a se asigura că mama lor, bolnavă de cancer, le-a văzut pe toate mirese, așa cum și-a dorit întotdeauna. Fetele erau toate logodite deja când starea de sănătate a mamei lor s-a agravat, așa că decizia de a organiza o nuntă triplă a venit în mod natural. La doar 12 ore după fericitul eveniment, mama fetelor a decedat împăcată.

Nunta anulată transformată în eveniment dedicat oamenilor fără adăpost
—————————————-

Poate că o nuntă anulată nu este un lucru atât de rău. Este un lucru bun pentru că a fost evitată o căsnicie nefericită dar și pentru că poate inspira să investești și în comunitate. O mireasă care și-a plătit nunta de 200 de persoane în avans a anulat evenimentul cu 40 de zile înainte de data stabilită.

[*Vedete care s-au casatorit in 2013*][2]

Mireasa a hotărât să facă o faptă bună pentru cei mai puțin norocoși iar în ziua în care trebuia să fie fericită la propria nuntă a fost fericită să ofere o experiență memorabilă oamenilor fără adăpost. Mireasa a organizat o masă în cinstea celor mai puțin norocoși și speră să transforme acest eveniment într-o tradiție.

Mireasă la 92 de ani
——————–

O bătrânică simpatică a îmbrăcat o rochie de mireasă pentru prima dată la vârsta de 92 de ani. Deși s-a căsătorit în 1946, venerabila doamnă nu a purtat o rochie de mireasă grandioasă, pe placul său.

Un ONG care are scopul de a schimba percepția asupra îmbătrânirii a ajutat-o pe doamna în vârstă de 92 de ani să își îndeplinească visul de a îmbrăca o rochie de mireasă grandioasă și au organizat în parteneriat cu un magazin specializat o zi de probe speciale.

[*Top 10 cele mai scumpe nunti din lume*][3]

Femeia, însoțită de mai mulți apropiați, a probat mai multe rochii de mireasă. Din păcate, soțul ei a decedat în 2004 și nu a putut să o admire alături de ceilalți.

Rochia de mireasă norocoasă
—————————

Poate că nu ai luat niciodată în considerare temerea ca rochia de mireasă îți va fi furată chiar în noaptea dinaintea nunții, însă o femeie din S.U.A. chiar așa a pățit. Panicată, aceasta a sunat la numărul de urgențe pentru a raporta incidentul.

Întâmplarea face ca centralista care a preluat apelul să se fi căsătorit de curând și încă mai avea rochia de mireasă. Și surpriză, rochia i-a venit ca turnată viitoarei mirese!

Dragostea te pune pe picioare
—————————–

După ce a rămas paralizată de la brâu în jos în urma unui accident de mașină la vârsta de 17 ani, o tânără a crezut că nu o să mai meargă niciodată și cu atât mai puțin să se căsătorească.

[*Cele mai extravagante cadouri cerute de vedete la nunta*][4]

După 7 ani de paralizie, mireasa a mers pe picioarele proprii la propria nuntă datorită puterii pe care i-a dat-o iubirea. În urma unor ședințe foarte intense de terapie fizică, mireasa a mers singură spre altar, unde mirele plângea ca un copil.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-inedite-momente-la-nunta-in-2013
[2]: https://www.miresici.ro/articole/vedete-care-s-au-casatorit-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/top-10-cele-mai-scumpe-nunti-din-lume
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-extravagante-cadouri-de-nunta-pentru-vedete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here