Mască de față pentru tenul uscat

Ingrediente: 2 lingurițe de maioneză făcută în casă și o linguriță de ulei pentru bebeluși. Amestecă cele două ingrediente și aplică pasta rezultată pe față și pe gât și las-o să acționeze timp de 20 de minute, după care o speli cu apă călduță.

[*6 lucruri de care pielea ta are nevoie zilnic*][1]

Mască de față revitalizantă

Ingrediente: 1/2 avocado, 1/2 castravete, 1 albuș și o linguriță de lapte praf. Pune ingredientele în blender și transformă0le în pastă pe care o aplici apoi pe față și în zona gâtului.Las-o să acționeze timp de 30 de minute și apoi curăț-o cu apă călduță.

Mască de față cu efect tonic

Ingrediente: zeama de la o jumătate de lămâie și un albuș de ou. Amestecă bine cele două ingrediente timp de 3 minute, apoi aplică pasta rezultată pe față, evitând zona ochilor. Las-o să acționeze timp de 30 de minute, după care îndepărteaz-o cu apă călduță.

[*Cele mai frecvente greseli de ingrijire a parului*][2]

Mască hrănitoare pentru păr

Ingrediente: 1 avocado de mărime medie, cojit și pasat și 2 lingurițe de miere. Amestecă avocado și mierea și întinde crema obținută pe toată întinderea părului, pe care o lași să acționeze timp de 20-30 minute și apoi îți speli părul în mod normal.

Mască pentru întărirea unghiilor

Ingrediente: 2 lingurițe ulei de ricin, 1 linguriță sare, 1 linguriță ulei de germeni de grâu.Amestecă ingredientele bine și unge cu uleiul obținut unghiile, după care îl lași să acționeze timp de 5 minute și apoi îți cureți mâinile cu apă călduță.

[*7 trucuri rapide de frumusete*][3]

Body Scrub homemade

Ingrediente: 1 cană sare de mare și 1/2 cană de ulei de corp, preferabil pentru bebeluși. Pune cele două ingrediente într-un borcan, amestecă-le și lasă-le 24 de ore ca apoi să-l folosești pe tot corpul.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-lucruri-de-care-pielea-ta-are-nevoie-zilnic
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-frecvente-greseli-de-ingrijire-a-parului
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-trucuri-rapide-de-frumusete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here