Mark Zuckerberg si Priscilla Chan si-au unit destinele pe 19 mai in cadrul unei ceremonii discrete in casa lor din Palo Alto, California. Dupa nunta, Mark si-a updatat statutul pe Facebook in “casatorit”. Cei doi au format un cuplu inca din 2003, cand s-au cunoscut la Harvard.

Citește și: Nunta actritei Christina Applegate

Drew Barrymore si Will Kopelman s-au casatorit pe 2 iunie in conacul lor din California si au avut parte de o zi perfecta dupa cum marturiseste insasi actrita. Insarcinata in 6 luni, cu o burtica vizibila, Drew a stralucit intr-o creatie Chanel accesorizata de acelasi brand.

Matthew McConaughey si Camila Alves au spus “da” pe 9 iunie in casa lor din Texas. Actorul si modelul brazilian au avut o relatie de 5 ani .

Natalie Portman si Benjamin Millepied s-au casatorit pe 4 august. La petrecere au fost invitate doar 60 de persoane si receptia a avut loc intr-o resedinta privata din Big Sur, California.

Citește și: Kate Hudson si Matt Bellamy: planuri de nunta in 2013

Ryan Reynolds si Blake Lively au avut o ceremonie secreta pe 9 septembrie in fata a 60 de invitati. Cantareata Florence Welch a cantat pentru invitati iar evenimentula fost organizat de Martha Stewart Events.

Anne Hathaway si Adam Shulman si-au rostit juramintele pe 29 Septembrie in Big Sur, California. Frumoasa interpreta a Femeii Pisica a purtat o creatie Valentino si un voal lung.

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit intr-un minunat castel italian, pe 19 Octombrie. Cei doi au avut parte de o petrecere ca in povesti de 3 zile, care a costat nu mai putin de 6.5 milioane de dolari. Justin chiar a scris o melodie cu aceasta ocazie pe care Jessica a mers spre altar.

Citește și: Blake Lively si Ryan Reynolds: nunta cu rochie Marchesa si tort de 3.000 de dolari

Kate Winslet si Ned Rocknroll si-au unit destinele pe 29 decembrie in cadrul unei ceremonii secrete la New York. Aceasta este a treia nunta pentru frumoasa actrita.

Carey Mulligan si Marcus Mumford s-au casatorit pe 20 aprilie la o ferma in Bridgwater, Anglia. Tatal mirelui a fost cel ce a oficiat ceremonia, iar Adele a cantat la receptie. A fost o nunta rustica, iar mireasa a fost imbracata intr-o creatie Prada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here