Mark Zuckerberg si Priscilla Chan si-au unit destinele pe 19 mai in cadrul unei ceremonii discrete in casa lor din Palo Alto, California. Dupa nunta, Mark si-a updatat statutul pe Facebook in “casatorit”. Cei doi au format un cuplu inca din 2003, cand s-au cunoscut la Harvard.

*Citește și: [Nunta actritei Christina Applegate][1]*

[Drew Barrymore][2] si Will Kopelman s-au casatorit pe 2 iunie in conacul lor din California si au avut parte de o zi perfecta dupa cum marturiseste insasi actrita. Insarcinata in 6 luni, cu o burtica vizibila, Drew a stralucit intr-o creatie Chanel accesorizata de acelasi brand.

Matthew McConaughey si Camila Alves au spus “da” pe 9 iunie in casa lor din Texas. Actorul si modelul brazilian au avut o relatie de 5 ani .

[Natalie Portman][3] si Benjamin Millepied s-au casatorit pe 4 august. La petrecere au fost invitate doar 60 de persoane si receptia a avut loc intr-o resedinta privata din Big Sur, California.

*Citește și: [Kate Hudson si Matt Bellamy: planuri de nunta in 2013][4]*

Ryan Reynolds si [Blake Lively][5] au avut o ceremonie secreta pe 9 septembrie in fata a 60 de invitati. Cantareata Florence Welch a cantat pentru invitati iar evenimentula fost organizat de Martha Stewart Events.

Anne Hathaway si Adam Shulman si-au rostit juramintele pe 29 Septembrie in Big Sur, California. Frumoasa interpreta a Femeii Pisica a purtat o creatie Valentino si un voal lung.

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit intr-un minunat castel italian, pe 19 Octombrie. Cei doi au avut parte de o petrecere ca in povesti de 3 zile, care a costat nu mai putin de 6.5 milioane de dolari. Justin chiar a scris o melodie cu aceasta ocazie pe care Jessica a mers spre altar.

*Citește și: [Blake Lively si Ryan Reynolds: nunta cu rochie Marchesa si tort de 3.000 de dolari][6]*

Kate Winslet si Ned Rocknroll si-au unit destinele pe 29 decembrie in cadrul unei ceremonii secrete la New York. Aceasta este a treia nunta pentru frumoasa actrita.

Carey Mulligan si Marcus Mumford s-au casatorit pe 20 aprilie la o ferma in Bridgwater, Anglia. Tatal mirelui a fost cel ce a oficiat ceremonia, iar Adele a cantat la receptie. A fost o nunta rustica, iar mireasa a fost imbracata intr-o creatie Prada.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-actritei-christina-applegate
[2]: https://www.miresici.ro/articole/drew-barrymore-s-a-casatorit-cu-will-kopelman
[3]: https://www.miresici.ro/articole/natalie-portman-si-rochia-ei-de-mireasa-subapreciata
[4]: https://www.miresici.ro/articole/kate-hudson-si-matt-bellamy-planuri-de-nunta-in-2013
[5]: https://www.miresici.ro/articole/blake-lively-si-ryan-reynolds-nunta-cu-rochie-marchesa-si-tort-de-3-dot-000-de-dolari
[6]: https://www.miresici.ro/articole/blake-lively-si-ryan-reynolds-nunta-cu-rochie-marchesa-si-tort-de-3-dot-000-de-dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here