După ce am făcut bilanțul nunților din 2013, putem să ne facem planuri în legătură cu nunțile anului care tocmai a început. Iată care sunt cele mai așteptate nunți de vedete în 2014!

Kim Kardashian și Kanye West
—————————-

După o cerere în căsătorie spectaculoasă, la care toată lumea se aștepta, Kim și Kanye urează să își unească destinele în cadrul unei nunți grandioase despre care am aflat deja câteva detalii importante.

Kris Jenner, mama lui [Kim Kardashian][1], a confirmat deja că nunta va fi „mare” în toate sensurile. Celebrul cuplu plănuiește o nuntă de vară la Palatul Versailles din Paris, iar mirele vrea cu tot dinadinsul să aibă la nuntă și avioane de luptă.

Nunta va fi cu siguranță intimă, în stilul caracteristic al lui Kanye West, care se află la prima căsnicie, dar va fi filmată în scopuri private. Kim Kardashian a mai fost căsătorită de 2 ori însă Kanye este singurul bărbat cu care a avut un copil, pe micuța North West și este și singurul bărbat care a avut o influență pozitivă asupra starletei.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce model sau modele de rochie de mireasă va alege Kim Kardashian la nuntă, cum va arăta tortul și apoi cât va rezista mariajul celor 2? Sperăm spre binele micuței Nori că părinții ei vor avea o căsnicie solidă și că se vor influența unul pe celălalt în bine.

Angelina Jolie și Brad Pitt
—————————

Puternicul cuplu de actori nu și-a făcut publice planurile de căsătorie și la cât de discreți sunt poate că nici nu o vor face. Nu mică ne-ar fi uimirea să aflăm post factum despre una dintre cele mai așteptate nunți din showbiz.

[Angelina Jolie][2] și Brad Pitt formează un cuplu de 8 ani și au împreună 6 copii, dintre care 3 biologici și 3 adoptați. Cuplul Pitt-Jolie este unul dintre cele mai admirate și iubite cupluri, pentru care avem din ce în ce mai multă simpatie.

Dorința noastră este ca Angelina să facă publice câteva poze de la nuntă, pe care noi ne-o imaginăm intimă și simplă, mai ales îmbrăcată în rochie de mireasă.

Jennifer Aniston și Justin Theroux
———————————-

După divorțul dureros de Brad Pitt, Jennifer nu a fost la fel de norocoasă ca fostul soț să își găsească prea repede jumătatea. După mai multe relații eșuate, Jen și-a găsit liniștea lângă actorul Justin Theroux.

După mai multe zvonuri false în 2013, conform cărora Jen și Justin ar fi amânat sau anulat căsătoria de mai multe ori și după mai multe știri false despre o posibilă sarcină, sperăm că 2014 este anul în care cei 2 actori vor spune „Da”.

Silueta de vis a lui Aniston îi permite actriței să îmbrace orice model de rochie de mireasă cu succes dar noi ne-o imaginăm într-o rochie fastuoasă cu corset.

Lauren Conrad și William Tell
—————————–

N-o fi Lauren Conrad o mare vedetă precum Angelina Jolie sau controversată precum Kim Kardashian, dar este o fashionistă și un life style blogger de excepție. De aceea, cu ocazia primei sale nunți vom avea posibilitatea să aflăm de pe blogul ei o mulțime de trucuri utile pentru miresici.

Să înceapă, așadar, pregătirile pentru nuntă și să curgă sfaturile! Vă promitem să vă ținem la curent cu noutățile pe care superba fashionistă le face publice!

Scarlett Johansson și Romain Dauriac
————————————

Cine nu și-ar dori să o vadă mireasă pe singura femeie care a fost numită de 2 ori „cea mai sexy femeie în viață”? Toți admiratorii ei de sex masculin care o vor de soție, evident! Noi, restul, doamne și domnișoare, ne dorim să o vedem pe senzuala actriță în rochie de mireasă.

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, care s-a căsătorit cu actrița [Blake Lively][3], un cuplu foarte frumos și discret. A venit vremea ca și Scarlett, o femeie deosebit de frumoasă și talentată, să își găsească liniștea alături de cineva.

Romain Dauriac este un fost jurnalist francez, actual om de publicitate. Cei doi sunt un cuplu relativ recent dar faptul că au simțit nevoia să își oficializeze relația ne îndeamnă să credem că se iubesc foarte tare.

Tot ce ne rămâne de făcut de acum înainte este să așteptăm și să ne bucurăm alături de vedete de ziua lor cea mare dar și să mai furăm câteva trucuri de la ele pentru ziua noastră specială!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-extravagante-cadouri-de-nunta-pentru-vedete
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-va-arata-rochia-de-mireasa-a-angelinei-jolie
[3]: https://www.miresici.ro/articole/blake-lively-si-ryan-reynolds-nunta-cu-rochie-marchesa-si-tort-de-3-dot-000-de-dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here