1. Pregătește hainele cu care o să fii îmbrăcată în timp ce te pregătești pentru nuntă. Trebuie să fie lejere dar haioase, pentru că vei fi fotografiată în ele și vei fi văzută de multă lume: domnișoarele de onoare, mama, hair stilistul, etc.

[10 reguli generale pentru viitorii miri][1]

2. Verifică dacă ai tot ce îți trebuie pregătit în ”emergency kit”: ac cu ață, plasturi, mini-deodorant, dresuri de schimb, ace de siguranță, agrafe, bandă dublu-adezivă, etc. Cine știe, poate îți mai vin idei de ultim moment!

3. Ultima probă în rochie de mireasă, de această dată cu toate accesoriile, ca să îți dai seama dacă ești mulțumită cum arăți pe de-a-ntregul. Pregătește-le apoi la îndemână pentru ca a doua zi dimineață să meargă totul ca uns. Roag-o pe una dintre domnișoarele de onoare să stea cu tine când îți pregătești lucrurile. Dacă tu vei uita ceva din cauza emoțiilor, vei avea pe cine să întrebi unde le găsești.

[*10 sfaturi de organizare a nuntii, de la femei ca tine*][2]

4. Redirecținează toate apelurile către ”omul tău de încredere”, care poate manageria situația dacă apar probleme cu furnizorii sau un amic uituc are chef de vorbă chiar în ziua cea mare. Singurele persoane cu care vei vrea să vorbești în acea zi sunt apropiații,și asta doar în cazul în care ai nevoie de ceva și nu sunt lângă tine.

5. Scrie-i viitorului tău soț o mică scrisorică de amor. Deși urmează să îi arăți cât de mult îl iubești prin faptul că te căsătorești cu el, se va topi când îți va citi rândurile. Fii o miresică romantică și pecetluiește această zi minunată cu un gest care pe viitorul tău soț îl va impresiona.

[*Cum sa ramai calma in situatii stresante*][3]

6. Răsfăț în doi. Asigură-te că vei spune ”Da” în cea mai bună formă a ta și fă o vizită cu logodnicul tău la SPA. Aveți nevoie amândoi de câteva tratamente de relaxare, nimic riscant însă. Un masaj corporal, măști de față și o atmosferă destinsă.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-viitorii-miri
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-sfaturi-de-organizare-a-nuntii-de-la-femei-ca-tine
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ramai-calma-in-situatii-stresante

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here