Nu ți-a plăcut niciodată să te conformezi: să faci ce fac și alții, să gândești ce gândesc și alții și să porți ce portau și alții. Tu ai vrut mereu să fii altfel, să fii tu însăți! Nunta este un alt moment important din viața ta în care nu te poți conforma tradițiilor. Familia ta se gândește deja cu oarecare teamă la ce alegere vei face în cazul rochiei de mireasă.

Rochie curajoasă: scurtă, colorată sau croială asimetrică.

[*Alege rochia in functie de forma corpului*][1]

Visezi la acest moment încă din copilărie și nu îți vine a crede că se întâmplă…acum! Ei bine, ai totul deja stabilit de când erai mică și ascultai poveștile cu prinți și prințese. Este momentul ca povestea ta de dragoste să treacă la un alt nivel și asta te face extrem de fericită!

Rochie romantică: princess sau sirenă.

[*8 trenduri pentru rochia de mireasa in 2013*][2]

Dacă te-ai hotărât să faci nunta este doar pentru că vrei să ai alături pe cei mai buni prieteni și familia. Ești fericită și deși nu ai nevoie de o hârtie să vă confirme iubirea, ați plănuit o nuntă magică, demnă de un vis frumos de vară. Veți fi voi doi, decorațiuni handmade, flori proaspete culese de pe câmp și o atmosferă destinsă, prietenoasă.

Rochie reciclată: rochie vintage sau o rochie din garderoba proprie ”reinventată”.

[*Rochia de mireasa care iti ascunde defectele*][3]

Ai fost la nunțile prietenilor tăi și ai urmărit cu mare drag frumoasele tradiții de nuntă. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării în organizarea nunții tale, la care o să ai grijă să respecți tradițiile ba chiar să adopți și dintre cele ”de import”.

Rochie clasică, cu o croială cuminte, dar extrem de elegantă.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/alege-rochia-in-functie-de-forma-corpului
[2]: https://www.miresici.ro/articole/8-trenduri-pentru-rochia-de-mireasa-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-de-mireasa-care-iti-ascunde-defectele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here