Orice mireasă vrea să arate perfect în ziua nunții, iar din acest motiv poate fi tentată să aducă câteva schimbări look-ului ei. Din păcate, unele dintre ele pot fi periculoase și îți pot ruina nunta!

Iată câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le eviți cu o săptămână înaintea nunții:

Nu încerca o culoare nouă de păr!

Chiar dacă te duci la cel mai bun și scumo salon din oraș, accidente pot avea loc oricând! Dacă ții neapărat să îți schimbi culoarea părului, măcar vopsește-te într-o nuanță pe care ai avut-o și altădată și cu care știi sigur că îți stă bine. De asemenea, ai grijă să poți repara orice accident! Nu face schimbări extreme!

[Cum camuflezi urmele de cosuri prin machiaj][1]

Nu încerca o tunsoare nouă!

Și aici se aplică același lucru ca la vopsitul părului: indiferent cât de bun este stilistul, pot avea loc accidente. În plus, poate că noua tunsoare nu se va potrivi cu rochia, voalul sau bijuteriile. Iar dacă vrei să îți tunzi doar vârfurile, mai bine abține-te! Cu siguranță ai auzit de multe cazuri în care cineva s-a dus la coafor pentru a-și tunde vârfurile și a ieșit de acolo cu 15 cm de păr lipsă.

Nu încerca un program nou de exerciții!

Pentru moment, folosește același program de exerciții fizice pe care îl ai și acum. Nu ai de unde să știi cum îți vei întinde un mușchi și cu siguranță nu ai vrea să te miști ciudat la propria nuntă sau să nu poți dansa.

[Top 10 greseli de frumusete pe care le fac viitoarele mirese][2]

Nu te bronza!

Fie că este vorba de bronzul natural, de autobronzant sau de solar, în niciun caz nu te bronza înainte de nuntă. Este de preferat să fii albă ca brânza în pozele de nuntă decât să fii portocalie sau să ai pete ciudate.

Nu încerca tratamente noi pentru ten!

Știm că vrei să arăți superb și poate ești tentată să încerci un nou tratament pentru ten despre care prietena ta ți-a spus că face minuni, dar acum nu este momentul. Există posibilitatea să te trezești cu ditamai iritația, iar toate pozele tale vor fi ruinate și toți invitații vor șușoti pe la spatele tău.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-camuflezi-urmele-de-cosuri-prin-machiaj
[2]: https://www.miresici.ro/articole/top-10-greseli-de-frumusete-pe-care-le-fac-viitoarele-mirese

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here