Recomandari

Fulgi de ovăz – îți vor ridica nivelul de zahăr din sânge lent, va rămâne la același nivel o perioadă mai lungă de timp și va coborî apoi lent. Începe-ți ziua cu fulgi de ovăz, pentru a avea o zi plină de energie.

Citește și: 5 reguli pentru o alimentație sănătoasă

Salatele – vor micșora nivelul de lichide reținut de organism, ca să nu te trezești cu cearcăne în ziua nunții și mai ales să nu ți se umfle picioarele prea tare pe ringul de dans.

Stridii – pentru o primă noapte ca soț și soție fierbinte, ia în considerare acest afrodisiac renumit, care va intensifica energia sexuală a amândurora.

Citește și: Cum să eviți gustările de la miezul nopții

Fructe tropicale – pepenele galben, papaya și mango sunt recomandate nu doar pentru extra-hidratare, ci și pentru conținutul lor ridicat potasiu, care te vor ajuta să menții echilibrul între fluidele și mineralele din organism.

Semințe de chia – au cel mai ridicat conținut de Omega 3, care îți va hrăni pielea în profunzime și o vor face să strălucească de sănătate.

Stai departe de

Condimente și cofeină – cele două îți vor activa neourotransmițătorii care îți pot afecta glandele sudoripare și drept urmare, vei transpira abundent întreaga zi!

Citește și: 9 gustări rapide

Îndulcitori artificiali – îi găsești în guma de mestecat, bomboane și băuturile dietetice și este dificil pentru organismul tău să îi asimileze, ceea ce îți va provoca balonare și indigestie.

Băuturile acidulate – dioxidul de carbon conținut te va face să pari balonată și te vei simți greoaie. Bea, mai bine, apă cu felii de castravete sau lămâie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here