1. O păstrezi. Ești o romantică incurabilă și vrei să păstrezi mărturie a unei zile perfecte rochia de mireasă ([rochii de mireasa cluj][1]). Tu ai plănuit să o păstrezi pentru fiica ta sau nepoate să o admire și poate chiar să o poarte una dintre ele la nuntă.

În cazul în care este un model clasic, dintr-un material de calitate, este foarte posibil ca una dintre ele să facă această alegere.

[*Rochia de mireasa care iti ascunde defectele*][2]

2. O vinzi. Nu îți place să te agăți de obiecte ci te mulțumesc amintirile. Ai prefera, în schimb, să îți recuperezi o parte din investiția inițială, deoarece nu ai făcut rabat de la calitate. În plus, este păcat să nu se folosească și altcineva de o asemenea rochie.

[*Ce tip de rochie de mireasa te reprezintă?*][3]

3. O împumuți. Tu și prietena ta cea mai bună urmează să aveți nunta ([napoca events][4]) în acelați an? Poate că este puțin ciudat, dar deloc rușinos să purtați aceeași rochie de mireasa. E drept, veți avea mulți invitați comuni, însă dacă v-ați îndrăgostit amândouă de același model, iar modificările sunt minore așa că puteți profita și folsi aceeași rochie de mireasă.

A treia purtare, dacă va mai fi una, vă recomandăm să fie ”donați”. Această rochie de mireasă și-a făcut datoria!

[*8 trenduri pentru rochia de mireasa in 2013*][5]

4. O reciclezi. În funcție de modelul ales, poți să mai porți rochia și altă dată. Dacă ai mizat pe confort și ai ales o rochie simplă, ce poate fi purtată și la alte ocazii, felicitări! Dai dovadă de simț practic și încredere în sine ca nimeni alta. Dacă vrei, poți chiar să îi schimbi și culoarea!

[1]: http://www.napocaevents.ro/vestimentatie-si-accesorii/rochii-de-mireasa
[2]: https://www.miresici.ro/articole/rochia-de-mireasa-care-iti-ascunde-defectele
[3]: https://www.miresici.ro/articole/ce-tip-de-rochie-de-mireasa-te-reprezinta
[4]: http://www.napocaevents.ro
[5]: https://www.miresici.ro/articole/8-trenduri-pentru-rochia-de-mireasa-in-2013

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here