În primul rând trebuie să faci această schimbare de culoare de vopsea cel târziu înainte cu două luni înainte de nuntă, mai ales dacă te gândești la o schimbare drastică, mai ales dacă îți decolorezi părul. Dacă faci o alegere bună, îți vei reînnoi culoarea cu o săptămână înainte de ziua cea mare, iar dacă nu vei avea timp să revii la cea veche.

Citește și: Cum sa iti alegi accesoriu de par potrivit pentru nunta

Cât de mare vrei să fie schimbarea? Vrei să îi surprinzi pe toți cu o culoare îndrăzneață sau vrei doar să găsești nuanța aceea perfectă. Știi că deși tu îți dorești o anumită culoare aceasta poate să nu iasă ori să nu îți vină bine.

Nu face schimbări de una singură, mergi la un salon să te vopsești. Acolo vei avea garanția că vei primi un tratament fără reproș și sfaturi avizate. În plus, cu siguranță că vei avea nevoie și de scurtarea vârfurilor, așa că răsfață-te cu un tratament complet.

Citește și: Cele mai frecvente greseli de ingrijire a parului

Cum îți dai seama de culoarea pielii. ia o bluză sau un tricou alb pe tine și înfășoară-ți părul într-un prosop alb. Privește-te apoi în oglindă în lumină ca să ți dai seama dacă pielea ta este spre roz sau mai degrabă spre galben. Acum poți să îți alegi o nuanță de păr care să se potrivească tenului tău.

Citește și: Alimente pentru par frumos

Dacă ai pielea spre roz / roșu, alege culori neutre: nuanțe de blond șampanie sau bej, iar brunet în nuanțe ciocolatii sau espresso, iar roșcat arămiu spre castaniu.

Dacă pielea ta este de nuanțe piersică, auriu sau măslinie, alege blond căpșună sau miere de albine, maro auriu, castană sau mahon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here