Dacă tu îți faci griji că nu îți vei permite să chemi foarte multă lume la nuntă și alegi să îți faci singură invitațiile, „lumea bună” cheltuie milioane de dolari pentru a avea o nuntă despre apropiații, dar și presa să vorbească luni de zile.

Cu toții ne așteptam ca nunta anului dintre vedeta de televiziune Kim Kardashian și rapperul Kanye West să fie extravagantă, dar cine avea idee că aceasta va costa milioane de dolari? Pentru petrecerile dinainte de nuntă, ce au avut loc în Paris, și ceremonia la care cei doi au spus „Da”, în Florența, cuplul nu s-a uitat deloc la bani, cheltuind o adevărată avere.

Pentru început, cei doi au plătit nu mai puțin de jumatate de milion de dolari pentru ca invitații să stea la hoteluri de lux. În Paris, aceștia au stat la hotelul de 5 stele George V, unde prețul unei camere începea de la 750$ pe noapte. Apoi, a urmat Florența, unde cele 200 de persoane invitate au stat fie la St. Regie, fie la Four Seasons, unde prețul unei camere începea de la 885 dolari pe noapte.

Petrecerea burlăcițelor a avut loc la unul dintre cele mai bune restaurante pariziene, unde doar mâncarea a costat în jur de 4,000 de dolari. A doua zi a avut loc cina de repetiție pentru nuntă, unde a fost chemată și cântăreața Lana Del Rey pentru care Kanye a plătit de asemenea niște bani frumoși.

De la Paris la Florența invitații au fost transportați cu două avioane private și 45-50 de automobile. Doar mașinile au costat aproape 70,000 de dolari.

Apoi, nu doar Kim și Kanye trebuiau să arate bine la nuntă, ci și invitații lor. Astfel, ei le-au plătit costurile pentru coafură și make-up, ce au depășit 65,000 dolari.

Ceremonia de nuntă a avut loc la Forte di Belvedere din Florenţa, Italia. Pentru a închiria o noapte această superbă fortăreață, cuplul a plătit 409,000 dolari. Cât despre decorațiuni, doar florile rare au costat în jur de 136,000 dolari.

Și ajungem la meniu. Bucătarii Annie Féolde și soțul său Giorgio Pinchiorri au avut grijă ca Galateo, compania de catering, să pună pe masă cele mai bune (și scumpe) mâncăruri. Având în vedere că prețurile la propriul lor restaurant din Florența sunt foarte mari (100 de dolari pentru o porție de spaghete), meniul de nuntă a costat zeci de mii de dolari. Bineînțeles, acesta a inclus și un tort de 7 etaje.

Cât despre rochia de mireasă, Kim Kardashian a purtat o superbă rochie Givenchy creată pentru ea de Riccardo Tisci, estimată la 500,000 de dolari. După ceremonie, ea s-a schimbat într-o rochie scurtă Balmain.

După nuntă, cuplul a plecat spre Irlanda. Ei vor petrece luna de miere la conacul de lux Castlemartyr Resort; pentru acest sejur cuplul va plăti în jur de 70,000 de dolari.

Invitații celor doi spun că nunta și-a meritat banii, însă Rob Kardashian, fratele mai mic al lui Kim, nu a fost de aceași părere. Acesta a spus că îi este silă de cum cei doi țin să își afișeze averea, hainele și frumusețea, că sunt superficiali și… nu a participat la nuntă! Totul a pornit de la o ceartă pe care a avut-o cu Kim pentru că aceasta s-a supărat că Rob nu a făcut eforturi să slăbească îndeajuns pentru a purta costumul Valentino perfect. „*Sunt un bărbat în toată firea și mă voi ocupa de mine când voi crede de cuviință*”, a postat acesta pe contul lui de Twitter.

Tu ce părere ai? Ți-ar dori o nuntă ca a lor sau consideri că au exagerat puțin?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here