Ce câștigi: unul dintre cele 3 parfumuri Elie Saab L’Eau Couture EDTV 50 ml

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare!

Castigatorii sunt:

Iuliana Iulia

Alexandra Alexa

Andreeea Chiotoroiu

Cum participi:

1. Intră în galeria foto cu [rochii de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2014][1] și lasă-te inspirată de alegerile vestimentare ale vedetelor. Am selectat doar modelele care pot fi purtate și în ziua nunții de viitoarele miresici.

2. Intră pe pagina de Facebook Miresici, dă-ne un like (dacă nu ai făcut-o deja) și scrie-ne într-un comentariu la [postarea de concurs][2] care este rochia preferată și cine este actrița care o poartă.

3. Ai răbdare câteva zile și vei afla dacă te numeri printre cele 3 câștigătoarele ale unui parfum Elie Saab L’Eau Couture. Câștigătoarele vor fi anunțate pe fan page-ul Miresici.

Perioada concursului: 12-24 martie

Cele 3 câștigătoare vor fi desemnate prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului Random.org.

Ca și tribut adus locuitorilor contemporani ai orașului, Elie Saab confirmă încă o dată creativitatea sa nesfârșită prin L’Eau Couture. Aceasta aromă nouă, delicios de dependentă și catifelată, floral migdalată se mulează perfect pe dorințele femeilor pentru ceva nou care le va uimi…

L’Eau Couture este continuarea olfactiva a colecției Ready-to-Wear 2014 Primăvară-Vară a designerului, în care materialele eterice, la fel de ușoare asemeni petalelor,fuzionează magic între femeie și natură. Capturează extazul naturii care revine la viață înt-un décor urban primăvăratic.

În această nouă aromă, lumina, atât de dragă designerului, dă viață unei prospețimi fără precedent. Prospețimea acestor momente deosebite atunci cand primele raze de soare ating frunzișul. Atunci, când în inima orașului, vegetația este luminată de o prismă captivantă asemeni gustului verii.

Citește [Regulamentul Oficial][3] al concursului.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/rochii-de-mireasa-de-pe-covorul-rosu-premiile-oscar-2014
[2]: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=747778501906815&set=a.177336738950997.41172.163765473641457&type=1&theater
[3]: https://www.miresici.ro/articole/regulament-oficial-al-concursului-,,castiga-un-parfum-elie-saab-leau-couture-cu-miresici-dot-ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here