Revista CASA LUX este prima revista glossy din România. De altfel, CASA LUX este și singura revistă care, de la apariția ei din 1 septembrie 1994, a apărut fără întrerupere, lună de lună. CASA LUX – prima revistă de amenajări interioare din România – este în acest moment cea mai cunoscută şi apreciată revistă de profil.

Conţinutul editorial bogat în informaţie şi condiţiile grafice exceptionale aduc renumele publicaţiei CASA LUX. Fiecare ediţie a revistei este citită în fiecare lună de 100.000* cititori. CASA LUX prezintă lună de lună creaţii ale arhitecţilor şi designerilor români, asumându-şi rolul de a promova calitatea în lucrările de amenajare a locuinţelor private.

Conţinutul revistei a evoluat odată cu noile cerinţe ale pieţei amenajărilor din România, rămânând fidel standardelor înalte impuse de la început.

Cititorii revistei CASA LUX pot găsi prezentări ale reşedinţelor de lux din România, case din străinătate, cele mai noi tendinţe în amenajări şi finisări interioare şi exterioare, construcţii şi materiale de construcţii, dotări, mobilier, accesorii, sisteme de încălzire şi climatizare, proiecte de arhitectură, soluţii de amenajare 3D.

“Cu fiecare ediţie a revistei CASA LUX pornesc împreună cu cititorii într-o incitantă călătorie spre ţinuturi plămădite din imaginaţie, suflet, dăruire şi bun-gust, unde firescul este rege şi frumuseţea lui regină. CASA LUX este un proiect ce-mi aduce împlinire profesională, iar oamenii cu care lucrez nu sunt doar colegi, ci fac parte din viaţa mea personală.” Cristina Stoica, redactor-şef CASA LUX.

Despre Burda
Burda International GmbH este activă pe 20 de piete, publică în prezent peste 230 de reviste şi oferă un număr mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrala şi de Est, cu o extindere rapidă şi pe pieţele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucrează pentru Burda International.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here