Asemenea ikebanei, carvingul transforma un produs simplu – un fruct – in ceva cu totul neasteptat, cum ar fi un pepene intr-o pasare exotica, un mango intr-un trandafir sau un dovleac intr-un clopotel. Formele sunt extrem de diversificate, iar rezultatul, asezat pe o masa la nunta, nu doar incanta ochiul cu spectacolul de culori si de linii surprinzatoare, ci ofera si un moment de respiro, printre atatea feluri de mancare grele. Ca mai toate elementele nuntii, si fructele se pot personalize, nu doar cu nume, ci si cu figurile mirilor.

SFAT: Nu ai cum sa dai gres cu un bufet pe care asezi fie si cateva capsune glazurate, fructe de padure cu inghetata sau doua-trei platouri cu fructe de sezon.

Site-uri utile:

www.veggyart.com
www.carvinginstitute.com
garnishfood.blogspot.com

Godotte, Membru Senior: *”Pentru miresicile interesate in a-si realiza singure aceste aranjamente, va recomand sa cititi wikihow.com/ how to make a fruit bouquet. Super interesant! Citind pare usor, si parca ma apuca un val de indemanare”.*

Adina, Membru Senior: *”Din cate stiu eu, exista kit-uri pt facut asa ceva, care contin pe langa ustensile si instructiuni precise. Mai ai nevoie de suport (probabil acelasi tip de burete folosit la aranjamente florale), fructe, imaginatie si putina indemanare”.*

josefine, Regina: *”Pentru ca fructele sa nu se oxideze, le dai cu zeama de lamaie din abundenta si apoi le tii la rece”.*

lili_kity, Membru Junior: *”Misto idee, acum depinde daca oaspetii vor indrazni sa strice frumosul aranjament, pentru a gusta fructele!”.*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here