E o onoare pentru oricine să fie numită domnișoară de onoare, însă de cele mai multe ori acestea nu își cunosc și atribuțiile. Acest rol implică și alte responsabilități în afară de aceea de a arăta grozav și de a o însoți pe mireasă.

Atribuțiile domnișoarelor de onoare încep încă dinainte de eveniment, din perioada de organizare, așadar pune-le asta în vedere fetelor tale. Și lasă-le de înțeles că este dreptul lor să refuză dacă ele consideră că nu au timp să îți fie alături…sau nu vor. Sunt persoane care pur și simplu nu sunt de acord cu obiceiurile nunților, pe când altele sunt de-a dreptul atoateștiutoare. Dă-le ocazia celor care își doresc să îți fie alături în acestă ”aventură”.

[*Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare*][1]

Calitatea este preferabilă cantității. Așadar, mai bine una și grozavă decât multe și dezinteresate, nu? Așadar, prima și cea mai importantă sarcină îți revine chiar ție, de a identifica și evalua potențialele ”ajutoare”. dacă tu faci alegerea corectă, aveți toate șansele de a rămâne prietene și după nuntă…Spunem noi mai în glumă, mai în serios!

1 Sinceritate. Dacă rochia de mireasă pe care ți-o dorești nu te avantajează absolut deloc, ba chiar te îngrașă cu cel puțin 5 kilograme, este datoria ei de a fi sinceră. Poate că mama ta nu riscă să își spună părerea și să te superi pe ea. Domnișoara de onoare trebuie să o facă, mai ales dacă vine și cu argumentele necesare.

[*Problemele domnisoarelor de onoare*][2]

2 Conștiința ta. Recunoaște că nu stai prea bine la capitolul nervi și că te transformi într-o adevărată bridezilla atunci când lucrurile nu se aranjează așa cum vrei tu. Așa e în viață, uneori Universul funcționează împotriva ta. Domnișoara de onoare trebuie să fie cea care are curajul să te înfrunte și să îți spună sincer că te-ai transformat și că dacă nu te calmezi o să faci riduri adânci și îl sperii de moarte și pe logodnicul tău.

3 Agendă umană. Tu ai toate întâlnirile notate într-o agendă, însă e foarte probabil să îți mai scape câte un detaliu. De ce să nu fie cineva de încredere cu care să discuți toate aspectele organizării și să te mai întrebe din când în când dacă și ce ai mai tăiat de pe lista ”to do”?

[*10 lucruri de facut dupa ce te logodesti*][3]

4 Sursă de idei noi. După ce navighezi pe zeci și zeci de site-uri și te plimbi prin numeroase magazine și vorbești cu o mulțime de oameni simți că auzi și vezi mereu aceleași idei. Simți nevoia unei perspecive noi care să te ajute să ieși din impas. Spune-i domnișoarei tale de onoare că nicio idee nu e greșită și că este chiar indicat să își dea cu părerea despre totul!

5 Petrecerea burlăcițelor. Cea mai fun responsabilitate pentru orice domnișoară de onoare este să îți organizeze o petrecere de pomină. Iar dacă acesta a stat lângă tine atâta timp în ultima vreme va fi cu adevărat imposibil să nu reușească să organizeze o seară memorabilă pentru tine și celelalte prietene.

[*Petrecerea burlacitelor – sfaturi pentru o organizare ca la carte*][4]

6 Paza bună trece primejdia rea. Domnișoarele de onoare trebuie să își facă un plan de rezervă pentru toate scenariile negative ce pot avea loc în ziua nunții. Kit-ul de urgențe trebuie pus la punct dinainte ca să puteți sta relaxate orice s-ar întâmpla.

7 Ce-i frumos…și miresei îi place. Da, este ziua ta specială, în care tu trebuie să fii cea mai frumoasă și admirată. Cu toate astea, domnișoarele tale de onoare trebuie să arate impecabil, să fie îmbrăcate asortat, să fie zâmbitoare și săritoare. Da, domnișoarele tale de onoare au datoria de a arăta grozav.

[*Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare*][5]

8 Umbra miresei. Desigur, nu vei merge în fața altarului de mână cu domnișoarele tale de onoare dar ele vor fi un pas în spatele tău pentru a-ți sări în ajutor la cea mai mică problemă.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/problemele-domnisoarelor-de-onoare-dot-dot-dot-si-solutiile-lor
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti
[4]: https://www.miresici.ro/articole/petrecerea-burlacitelor-sfaturi-pentru-o-organizare-ca-la-carte
[5]: https://www.miresici.ro/articole/idei-de-cadouri-pentru-domnisoarele-de-onoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here