Alege o culoare tematică

Aceasta poate fi chiar culoarea tematică a nunții sau care să se asorteze frumos cu ea. Deși vei vrea ca toate privirile să fie atrase de zona candy bar, vrei ca aceasta să se integreze armonios.

Selecția dulciurilor

Va fi o sarcină dificilă, având în vedere varietatea de dulciuri existente pe piață, așa că cel mai bine te lași influențată de gusturile personale. Nu alegi nimic înainte să guști, oricât de apetisante ar arăta dulciurile. Dacă ai o prietenă talentată, poți să o lași cu cea mai mare încredere să experimenteze culori, arome și topping-uri.

Ia în calcul atunci când faci selecția de dulciuri pentru candy bar și sezonul în care îți organizezi nunta. Prea multă ciocolată vara ar putea avea un efect dezastruos.

Pe lângă dulciuri apetisante poți să incluzi în candy bar și fructe exotice, limonadă, sucuri naturale și de ce nu, sculpturi în fructe, foarte atrăgătoare pentru cei mici.

Dă-i un aspect atrăgător

Poți să faci asta prin jocul de culori, de forme și dimensiuni. De la platouri joase de cupcakes cu diferite topping-uri, vase înalte cu bomboane și acadele,turn de macarons și până la baloane cu heliu colorate și flori din hârtie.

Atenție, nu utiliza mai mult de două culori în amenajarea candy bar-ului!

Accesorizează

Pe lângă opțiunile de dulce, dă-i pe spate pe invitați cu tablouri cu mesaje haioase, fundițe din tulle colorat, fotografii haiose cu tine și iubitul tău când împărțiți un cupcake, etc. Candy bar-ul trebui sa fie un loc colorat și jucăuș, asupra căruia va fi o provocare extrem de plăcută să îți pui amprenta.

Mai multe idei de amenajare pentru Candy Bar, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here