Cameron Diaz începe noul an în stil mare! După opt luni de relație cu cântărețul Benji Madden, Cameron Diaz a făcut pasul cel mare pe 5 ianuarie în cadrul unei ceremonii secrete ce a avut loc la casa celor doi din Beverly Hills.

Citeste si: Cele mai frumoase palate unde poti face nunta

Actrița în vârstă de 42 de ani nu a fost niciodată interesată de căsătorie, mulțumindu-se să aibă o simplă relație serioasă. Iubitul său, însă, un tip de modă veche, a dorit să se logodească și să se căsătorească înainte de a face copii.

Acesta nu a fost un motiv de ceartă între cei doi, dimpotrivă: Cameron a fost de acord, iar pe 19 decembrie cei doi au anunțat și-au anunțat logodna.

La mai puțin de o lună (nu știm cum au reușit să organizeze o nuntă atât de repede!), un prieten al acestora a mărturist că este invitat la nunta celor doi ce a avut loc chiar în seara aceasta.

În timpul zilei, organizatorii și-au făcut prezența la casa celor doi, însă vecinilor li s-a spus că nu se întâmplă nimic spectaculos. Pentru ei, tot ce se întâmpla în această seară era o simplă petrecere înainte de Globurile de Aur!

Nunta a fost organizată de Yifat Oren, care în trecut s-a ocupat și de alte nunți celebre, printre care cele ale lui Reese Witherspoon, Anne Hathaway, Natalie Portman şi buna prietenă a lui Cameron Diaz, Drew Barrymore.

Le urăm celor doi felicitări și casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here