Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei.

Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti. Continut editorial, layout si fotografii, toate sunt de cel mai inalt nivel. Miresele, partenerii lor, familiile,prietenii si organizatorii de nunti gasesc in Beau Monde Mirese o abordare editoriala cuprinzatoare a subiectelor care ii intereseaza. Nunta, evenimentul vietii lor, se apropie mai mult de visul implinit cu ajutorul Beau Monde Mirese.

Anca Ciuciulin, redactor-sef: *“Beau Monde Mirese este revista cu, pentru si despre femei ca tine, gandita cu grija si scrisa cu pasiune de o echipa editoriala
entuziasta, pe o structura jurnalistica fara concurenta in domeniu.”*

Rochii de mireasa senzationale, tinute de bun-gust pentru miri, ultimele tendinte in aranjamente florale, bijuterii elegante, machiaje si coafuri stralucitoare, sali de dans uluitoare, tot ce trebuie sa stii ca sa ai de unde sa alegi cea mai potrivita varianta pentru tine, partener si invitati, gasesti in numarul special Beau Monde Mirese.

Coperta primului numar al Beau Monde Mirese ne-o prezinta pe Bianca Ionita, o mireasa in devenire. Bianca a pasit de pe platoul de filmare al Kanal D in studioul foto al Beau Monde Mirese pentru a se bucura, in avanpremiera, de cateva rochii de mireasa alese de stilistii nostri special pentru ea. Vedeta si-a dorit sa impartaseasca si altor viitoare mirese povestea ei de dragoste, dar si de strateg al propriei nunti.

Despre Burda Media Bucuresti

Burda Media Bucuresti este editura cu cel mai extins portofoliu de reviste din Romania. Gama de produse include branduri internationale puternice, cum ar fi Cosmopolitan, Harper Bazaar, Esquire si Marie Claire, precum si publicatii populare romanesti, cum ar fi Femeia, Femeia de azi, Beau Monde si Mami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here