Bora Bora sau Pora Pora (primul nascut), cum ii spun localnicii, este recunoscuta drept cel mai frumos si mai romantic loc de pe Pamant pentru ca este creat de zei.

Incredibila frumusete a Perlei Pacificului, a recifurilor de corali si a lagunelor turcoaz s-a nascut prin stingerea vulcanului Otemanu. Frumusetea ei nu poate fi comparata cu nimic altceva si simpla pasire intr-un bungalou te poate incarca de poezia locului.

Dupa plaja, poti face snorkeling alaturi de pesti neobisnuiti si corali, jet ski, scuba diving sau aqua safari, adica o plimbare pe sub apa, pana la o adancime de 35 de metri pentru a descoperi peretii de corali. Daca ai curaj, iti iei o cusca in spate si te incumeti sa… hranesti rechinii.

Pentru o apropiere mai prietenoasa, poti merge oricand la gradina zoologica, unde rechinii si pisicile de mare sunt domesticiti. Ca suveniruri, Bora Bora poti ofera perle polineziene sau statuete tiki, despre care se spune ca tin la distanta spiritele rele.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here