Baile Tusnad sunt o statiune cocheta care te initiaza in incursiunile in zona Harghitei. La doua ore de mers pe jos, prin paduri de fagi, mesteceni si conifere, ajungi la singurul lac vulcanic al Europei, lacul Sfanta Ana.

Situat in Muntii Harghitei, la o inaltime de 950 m, acest lac unic in Europa este inconjurat de padurile reci si intunecoase ale Rezervatiei Naturale Tinovul Mohos.

Nu vei mai conteni sa fotografiezi peisajele colorate parca de pensula unui pictor.
O escapada in Miercurea Ciuc iti poate scoate in cale un meci de hockey pe gheata si astfel vei deveni fana a echipei invingatoare. Portile secuiesti lucrate in lemn te invita intr-o altfel de lume si au ca motive ornamentale soarele, stelele, florile si vita de vie.

 

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here