Bahamas inseamna 700 de insule dintre Florida si Caraibe. Capitala arhipelagului, Nassau, se afla pe insula New Provindece si pastreaza inca un farmec colonial.

Vizitezi Muzeul Piratilor de unde vei pleca echipata pentru aventura. La sud de Nassau se afla Cable Beach, o plaja cu nisip alb stralucitor, apa cum numai in poze vezi, hoteluri luxoase si vegetatie luxurianta.

Paradise Island este renumita pentru Atlantis Resort, construit dupa legendarul continent disparut. Nu-ti ramane decat sa privesti apusul in timp ce savurezi un cocktail cu rom. Lucayan National Park – singurul loc din Bahamas unde pot fi intalnite toate cele sase ecosisteme ale arhipelagului, The Rand Nature Center cu coloniile sale de flamingo si Peterson Cay National Park atrag mii de turisti vrajiti de exotismul locurilor.

Un program complet de activitati te asteapta o data ce ai ajuns aici: de la sailing, windsurfing, parasailing, water skiing, snorkeling si scuba diving, la pescuit, inot alaturi de delfini, safari cu jeep-ul sau ATV-ul si terapii de relaxare din spa-uri.

Pentru a te ajuta să îți organizezi mai bine vacanța, Vola.ro a lansat opțiunea Smart Connection, care permite combinarea mai multor zboruri de la companii aeriene diferite, o inovație proprie la care a lucrat peste un an.

Smart Connection înseamnă, practic, combinarea mai multor zboruri, în general de la companii aeriene diferite, care în mod normal nu se pot combina în sistemele de rezervări existente pe piață. Rezultatul este un zbor mixt, cu escale inteligente. În plus, Vola.ro oferă gratuit Garantia Smart Connection care protejează clienții în cazul în care pierd o conexiune pentru că unul dintre zboruri a fost anulat sau a avut întârzieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here