Avril Lavigne este logodită cu solistul trupei Nickelback, Chad Kruger, din august 2012, după o relație de doar 6 luni. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce lucrau împreună în studio la o melodie pentru albumul lui Avril.

Citeste si: Cele mai celebre nunti ale anului 2012

*”Am început să ieșim împreună și a doua zi el a spus: Știi, o să mă căsătoresc cu tine. Și eu am răspuns: Știu. A fost unul dintre lucrurile alea când pur și simplu, știi.”*

Avril, 28 de ani, și Chad, 38 de ani, au povestit și despre momentul în care acesta i-a cerut mâna, cu un inel cu diamant de 14 carate.

Citeste si: Cele mai extravagante cadouri de nunta pentru vedete

Chad s-a pozat în genunchi, cu inelul în mână și a pus fotografia în albumul de scrapping pe care aceasta îl păstrează în studio. A folosit apoi stikere ca să scrie *”Te căsătorești cu mine?”* Avril a fost foarte impresionată de gestul romantic al logodnicului ei, care a fost foarte bine organizat.

Citeste si: Nunta Danei Rogoz cu Radu Dragomir

Cât despre nuntă, cei doi sunt în febra pregătirilor și deși nu au dezvăluit data la care aceasta va avea loc, Avril a avut câteva detalii importante de împărtășit fanilor.Nunta va fi intimă, alături de cei apropiați, dar va fi spectaculoasă deoarece îi pregătește viitorului ei soț câteva surprize memorabile.

Citeste si: Cereri in casatorie…a la Hollywood

*”O să iau versurile unei melodii de-a noastră și o să le inscripționez pe tort”* a mărturisit migniona cântăreață. În plus, Avril a spus că va organiza o nuntă tematică.

Avril Lavigne a mai fost căsătorită cu solistul trupei Sum 41, de care a divorțat în 2009, iar pentru Chad Kruger este prima căsătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here