Gama ARTISTRY, disponibila exclusiv prin Amway, isi confirma pozitia de top in categoria produselor cosmetice premium lansand colectia de machiaj pentru sezonul de primavara 2012 – Escape to Paradise – inspirata din culorile fermecatoare, stralucitoare si pline de vitalitate de pe coastele Mediteranei.

Sezonul de primavara-vara 2012 va fi inundat de tonuri cromatice vii, culori radiante – de la nuante de galben aprins si verde crud, portocaliu delicios si rosu coral, pana la mov delicat – dar si de culori pastelate. Astfel, urmand tendintele globale, colectia de culori Escape to Paradise contine un set special de machiaj, cu o paleta cromatica stralucitoare, inspirata de frumusetea peisajelor mediteraneene.

Culorile fascinante si rafinate care amintesc de celebra coasta italiana Portofino se regasesc in noua colectie ARTISTRY, care cuprinde doua palete diferite, in nuante dintre cele mai variate: nuantele de bronz delicat din paleta Beachfront confera o stralucire aparte, in timp ce explozia de culori din paleta Seascape garanteaza un look glamour. Paletele contin un fard compact pentru pometi si ochi, un luciu de buze duo si creion dermatograf.

Setul Beachfront contine un fard de obraz Golden Glow pentru pometi de o stralucire diafana, in timp ce nuantele de roz pal, bej auriu, lila sclipitor si bej piersica ale fardurilor pentru ochi, alaturi de violetul aprins al dermatografului, ofera un look indraznet. Pentru o sclipire vie si incintanta a buzelor, setul contine si luciul duo Tropical Coral.

Pe de alta parte, setul Seascape inspira o briza delicata printr-un amestec de nuante romantice si serene de violet, dar si culori non-conformiste.

Fardul de obraz Radiance confera o stralucire vie pometilor, iar pentru un look natural al ochilor, nuantele de bleu, bej delicat, violet aprins si maro deschis ale fardurilor pentru ochi se imbina perfect cu dermatograful de un turcoaz exotic. Buzele vor avea mai multa stralucire datorita luciului de buze duo Pacific Orchid in nuante de violet si lavanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here