Cum si cand ai intrat pe forumul miresici.ro?

A doua zi dupa ce am fost ceruta in casatorie. Imi amintesc perfect, desi se intampla in 2006. Am cautat pe Google „acte cununia civila” si asa am ajuns pe forum. Nu m-am inscris de prima data, am citit doar informatia care ma interesa.

Dupa o saptamana m-am intors si atunci mi-am facut si cont, eram utilizatorul „arina”. Era un forum mic, in plina dezvoltare. Toata lumea era amabila, prietenoasa, de fiecare data cand ma conectam aveam un sentiment placut, acolo totul era roz, nu doar culoarea de fundal.

M-am integrat rapid, am postat mesaje, am facut schimb de pareri cu celelalte utilizatoare, am legat prietenii virtuale care incet-incet s-au extins si catre viata de zi cu zi. Am devenit moderatoare la propunerea administratorului; nu uit emotia momentului cand am primit un mesaj privat in care imi propunea sa fiu moderator.

Am fost atat de incantata incat nu ma maidezlipeam de forum! A fost incredibila si clipa in care am sters primul mesaj, apoi cand am mutat odiscutie dintr-un loc in altul. Ma intrebam mereu: „Oare am facut bine?”. Dar erau acolo celelalte moderatoare care imi lamureau orice nedumerire.

– Citeste restul interviului cu ayana2010 numai in editia de toamna a revistei Miresici, din 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here