In perioada noiembrie 2012-februarie 2013, revista Miresici demareaza un proiect cu totul special pentru doua viitoare miresici de 2013.

Acestea vor putea participa la antrenamentele asigurate de Florin Cujba, unul dintre cei mai experimentati traineri in fitness!

El va concepe un program individualizat, structurat pe trei luni, al carui mecanism nu vizeaza neaparat pierderea unor kilograme in plus, nu pune accent pe slabit cu tot dinadinsul si nu cultiva utopicul cliseu “hai sa devenim perfecte!” – ci te va invata cum sa fii in cea mai buna forma in ziua nuntii.

Asadar, draga miresica, tot ce ai de facut este [sa te loghezi in forumul Miresici][1] (daca nu ai cont, creeaza-ti unul [aici][2]), dupa care sa incarci [in acest topic][3] intre 5-10 imagini reprezentative si relevante, care sa iti asigure captarea atentiei juriului (fotografii corp intreg si portret, fara ochelari de soare, contre jour sau prea indepartate).

IMPORTANT! Mentioneaza in topicul tau: “Pentru proiectul de fitness Miresici”.

Asteptam pozele tale pana pe 30 octombrie.

Miresicile alese pentru acest program isi vor da acceptul si isi vor declara disponibilitatea de a participa la 3 antrenamente saptamanal, la centrul de fitness din Bucuresti, in intervalul 15 noiembrie 2012 – 15 februarie 2013.

[1]: https://www.miresici.ro/users/sign_in
[2]: https://www.miresici.ro/users/sign_up
[3]: https://www.miresici.ro/forum/showthread.php?t=34072&page=32#251

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here