Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă în Franța, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați. Cei doi au ales pentru nuntă o locație extrem de romantică: Castelul Miraval din Franța.

Cei doi s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale filmului „Mr. and Mrs. Smith”/„Domnul și Doamna Smith”, când Brad încă era căsătorit cu Jennifer Aniston. La începutul lui 2005, au apărut multe zvonuri legate de o posibilă relație între cei doi actori, însă aceștia le-au negat.

După ce Brad Pitt a divorțat de soția sa în octombrie 2005, el și Angelina au început să iasă tot mai mult împreună și într-un final au recunoscut că au o relație, dar asta abia în ianuarie 2006, când Angelina a anunțat că este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi au șase copii, trei dintre ei adoptați.

Citeste si: Palavas-les-Flots – experienta senzoriala in sudul Frantei

Momentan nu se cunosc prea multe informații despre nunta celor doi, însă se pare că Angelina a păsit spre altar alături de fiii ei, Maddox și Pax. Fiicele ei Zaara și Vivienne au aruncat petale, iar Shiloh și Knox au avut rolul de purtători de inele.

La nouă ani dupa „Mr. and Mrs. Smith”/„Domnul și Doamna Smith”, cei doi vor apărea din nou împreună într-un film, și anume în „By the Sea”, scris și regizat chiar de către Angelina Jolie. Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre acesta, însă Jolie a spus în urmă cu două luni că „*nu e un film mare, nu e un film de acţiune. E genul de film pe care amândoi îl iubim, dar nu ni se sunt oferite roluri. Este un film foarte experimental*.”

Citeste si: Paris – romantismul la maxim

Angelina Jolie a apărut recent în „Maleficent”, iar filmul a fost cel mai bun debut de box office în America de Nord din întreaga sa carieră. La sfârșitul anului, în decembrie 2014, ea va lansa filmul „Unbroken”, bazat pe o poveste reală centrată pe alergătorul olimpic Louis Zamperini (Jack O’Connell), ce a fost luat prizonier de către forţele japoneze în timpul al Doilea Război Mondial.

Cât despre Brad Pitt, ultimul său film a fost „The Counselor”/„Avocatul”, însă drama nu a avut foarte mare succes. Până la „By the Sea”, îl vom revedea în „Fury”, ce va avea premiera în octombrie 2014.

Le urăm celor doi felicitări și casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here