Oricât de zgârcită ar fi Kim Kardashian în privința detaliilor despre nuntă (contrar așteptărilor), am aflat data la care va avea loc fericitul eveniment. Parisul este orașul care va găzdui una dintre nunțile anului, pe 24 mai, conform People Magazine. Cine ar fi crezut că va fi atât de devreme?

Vestea a fost făcută publică de un apropiat al cuplului, care a mai dezvăluit și că la nunta lui Kim Kardashian și Kanye West vor lua parte în jur de 150 de persoane, un număr relativ mic. De altfel și starleta a declarat în urmă cu ceva vreme că nu va fi o nuntă atât de mare pe cât ne-am aștepta noi.

Micuța North West, care va împlini 1 an pe 15 iunie, se spune că va juca un rol important la nunta părinților ei. Rămâne de văzut care va fi acela…

*”Sunt foarte entuziasmată anul acesta. Sunt atâtea lucruri minunate care mi se întâmplă și mă simt înconjurată de atât de multă energie pozitivă. O să fie cel mai bun an de până acum”* a declarat pentru aceeași publicație Kim Kardashian.

Tu ce tip de rochie de mireasă crezi că va purta Kim Kardashian? În ceea ce privește culoarea, deși nu este prima nuntă a starletei, aceasta va alege cu siguranță o rochie albă. Iar în privința modelului suntem siguri de 2 aspecte: va fi decoltată și va fi mulată, probabil tip sirenă. Deși Kim și Kanye sunt buni prieteni ai designerului Ricardo Tisci de la Givenchy, bruneta ar arăta grozav într-o rochie străluctoare creată de Elie Saab sau Zuhair Murad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here