Deși este cunoscută în special pentru rolul din serialul „Being Mary Jane”, unde joacă o femeie fără noroc în dragoste, în viața reală Gabrielle Union nu poate fi mai fericită!

Cuplul s-a căsătorit în acest weekend în Miami, la castelul Artisan. Ceremonia a fost una intimă, la care au fost invitați doar prieteni și familia, iar tema nunții a fost alb-negru.

Recent, Gabrielle a postat pe contul său de [Instagram][2] câteva poze de la nuntă în care îi putem admira superba rochie. Mireasa a purtat o rochie Dennis Basso cu umerii goi, cu o fundă supradimensionată la spate, completată de un voal și buchet din trandafiri albi.

„*Mulțumesc mulțumesc mulțumesc Dennis Basso pentru că mai ajutat la creerea cele mai perfecte rochii de mireasă pentru cea mai specială noapte a vieții mele… Sunt atât de recunoscătoare… Atât de fericită*”, a postat Gabrielle alături de poză.

Baschetbalistul Dwyane Wade a arătat de asemenea superb în costumul său personalizat semnat Dsquared2, un brand apreciat și de alte vedete ca Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake sau Lenny Kravitz.

Citeste si: Ce tip de rochie de mireasa te reprezinta?

Gabrielle Union a început relația cu jucătorul NBA Dwyane Wade în 2009, însă cei doi s-au despărțit pentru o perioadă la începutul lui 2013, din cauza carierelor fiecăruia. În această perioadă, Wade și o veche prietenă a sa au conceput un copil, Xavier, născut în noiembrie 2013.

Cei doi s-au împăcat, însă, iar din decembrie 2013 au fost logodiți. După ce s-au căsătorit sâmbăta ce tocmai a trecut, pe 30 august, Gabrielle a devenit mama vitregă a celor trei copii ai soțului său, Xavier și cei doi băieți mai mari din căsătoria sa anterioară, Zaire și Zion.

Și Union a mai fost căsătorită înainte, din mai 2001 până în octombrie 2005, cu jucătorul de fotbal american Chris Howard, însă cei doi nu au avut niciun copil.

Le urăm celor doi felicitări și casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here