Actrița și soțul ei, James, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului Pan Am, unde Christina juca unul dintre rolurile principale iar soțul ei făcea parte din echipa tehnică. Cei doi și-au anunțat logodna în luna februarie a acestui an, deși zvonurile au apărut cu mai multe luni înainte, când actrița a apărut prima oară cu inelul pe deget.

Citeste si: Kate Bosworth si Michael Polish, nunta la ferma

Coincidență sau nu, data aleasă pentru nunta a avut duble semnificații deoarece este weekend-ul dinaintea sărbătorii de Halloween, iar Christina a jucat în mai multe filme de groază.

Mireasa a purtat o rochie haute couture Givenchy din tulle și dantelă Chantilly, brodată cu micro-perle. Voalul a avut și el aplicații de dantelă Chantilly, ca și rochia.

Citeste si: Cantareata Kelly Clarkson s-a casatorit

După ceremonia religioasă, oaspeții cuplului au petrecut o oră de cocktail și apoi au petrecut împreună cu mirii într-un local din Upper East Side. Deși Christina și James au sărit peste dansul mirilor, la petrecere s-a dansat din plin.

Citeste si: Pharrel Williams si Helen Lasichanh s-au casatorit

Christina a fost un copil precoce începându-și cariera de actriță de la vârsta de 9 ani, când a jucat în filmul ”Mermaids” alături de celebra cântăreață și actriță Cher. Ricci a mai jucat în filme precum ”Sleepy Hollow”, ”Monster”, ”Bel Ami” și ”The Addams Family”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here