Actrița și soțul ei, James, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului Pan Am, unde Christina juca unul dintre rolurile principale iar soțul ei făcea parte din echipa tehnică. Cei doi și-au anunțat logodna în luna februarie a acestui an, deși zvonurile au apărut cu mai multe luni înainte, când actrița a apărut prima oară cu inelul pe deget.

[*Kate Bosworth si Michael Polish, nunta la ferma*][1]

Coincidență sau nu, data aleasă pentru nunta a avut duble semnificații deoarece este weekend-ul dinaintea sărbătorii de Halloween, iar Christina a jucat în mai multe filme de groază.

Mireasa a purtat o rochie haute couture Givenchy din tulle și dantelă Chantilly, brodată cu micro-perle. Voalul a avut și el aplicații de dantelă Chantilly, ca și rochia.

[*Cantareata Kelly Clarkson s-a casatorit*][2]

După ceremonia religioasă, oaspeții cuplului au petrecut o oră de cocktail și apoi au petrecut împreună cu mirii într-un local din Upper East Side. Deși Christina și James au sărit peste dansul mirilor, la petrecere s-a dansat din plin.

[*Pharrel Williams si Helen Lasichanh s-au casatorit*][3]

Christina a fost un copil precoce începându-și cariera de actriță de la vârsta de 9 ani, când a jucat în filmul ”Mermaids” alături de celebra cântăreață și actriță Cher. Ricci a mai jucat în filme precum ”Sleepy Hollow”, ”Monster”, ”Bel Ami” și ”The Addams Family”.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/kate-bosworth-si-michael-polish-nunta-la-ferma
[2]: https://www.miresici.ro/articole/kelly-clarkson-s-a-casatorit
[3]: https://www.miresici.ro/articole/pharrel-williams-si-helen-lasichanh-s-au-casatorit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here