Cuplul s-a căsătorit după un an de relație la hotelul Aman din apropierea Canal Grande din Veneția, un palat construit în secolul al XVI-lea. „Nunta anului”, așa cum este numită de presa internațională, nu a fost o nuntă în stil Hollywood, ci o ceremonie privată la care au participat 136 dintre prietenii celor doi.

Printre invitați se numără modelul Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber (care a fost cavaler de onoare), actorul Matt Damon şi soţia lui, Luciana Barroso, actorul Bill Murray, Bono, vocalistul trupei U2, actriţa Ellen Barkin şi Anna Wintour, redactorul-şef al revistei Vogue. Ceremonia a fost oficiată de fostul primar al Romei și bunul prieten al lui Clooney, Walter Veltroni.

Citeste si : Cu gondola in Venetia

Deși cei doi doreau să se ferească de paparazzi, zeci de bărci i-au urmărit pe Canal Grande. Când barca cu motor care transporta cuplul și câtiva prieteni apropiați a rămas blocată timp de câteva minute din cauza unor vase de mari dimensiuni, fotografii au reușit să se apropie de barcă, în ciuda poliției venețiene care încerca să îi țină deoparte.

Actorul a purtat un smoking Armani în care a arătat splendid, iar frumoasa mireasă a avut o rochie superbă semnată Alexander McQueen. Din meniu au făcut parte homar, risotti cu lămâie, mămăligă cu ciuperci și jambon cu smochine.

La nuntă a participat și Lana Del Ray care a susținut un concert live, cântăreața fiind angajată de către Clooney pentru soția sa. În plus, se pare că mirele însuși a urcat pe scenă pentru a-i dedica soției sale o melodie de dragoste.

Citeste si: Destinatii deosebite pentru luna de miere

Cei doi au făcut relația publică în octombrie 2013, iar în aprilie anul acesta s-au logodit. La începutul lunii august și-au luat licenţa de căsătorie, act necesar în marea Britanie. Aceasta este a doua nuntă pentru Clooney, care a mai fost căsătorit între anii 1989 și 1993 cu actrița Talia Balsam. De asemenea, el a mai avut relații și cu alte vedete precum Kelly Preston, Renée Zellweger şi Krista Allen.

De această dată, însă, el nu a ales pe cineva care să aibă vreo legătură cu showbiz-ul. Amal Alamuddin este o avocată în vârstă de 36 de ani născută în Beirut. S-a mutat la Londra la vârsta de doi ani, a studiat la New York University School of Law şi St. Hugh’s College de la Universitatea Oxford, iar în prezent lucrează la un birou de avocatură din Londra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here