Deși voalul bogat rămâne în preferințele mireselor din întreaga lume, datorită valorii sale tradiționale, accesoriile pentru păr fără voal au o tot mai mare căutare.

Ce se poartă pe podium în acest sezon? Clasicele tiare au fost înlocuite cu bentițe, pene, voalete, dantelă brodată sau flori maxi. Sau cu diafanele pălării pentru mirese, prezente pe marile podiumuri internaționale, în sezonul de toamnă 2014.

Care e cel potrivit? Firește, cel care-ți place și-ți vine ție bine… Ar fi câteva condiții, însă: accesoriul ales pentru păr ar trebui să nu acapareze toată atenția, punând în umbră rochia de mireasă. Dacă aceasta din urmă este bogată în broderii, aplicații strălucitoare , etc., accesoriul pentru coafură trebuie să fie discret. În schimb, o rochie cu o croială simplă sau fără aplicații (marea revelație a sezonului curent), poate fi asociată cu piese complexe precum pene, flori uriașe sau accesorii cu voaletă.

Cum îl porți? Tendințele de sezon celebrează simplitatea. Cocul lejer și super-finisat, plasat într-o parte sau la ceafă, permite accesoriilor de păr să vorbească de la sine. Inspiră-te din cele mai frumoase look-uri de pe podium și alege-ți coafura și accesoriul preferat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here