Deși voalul bogat rămâne în preferințele mireselor din întreaga lume, datorită valorii sale tradiționale, [accesoriile pentru păr][1] fără voal au o tot mai mare căutare.

Ce se poartă [pe podium în acest sezon][2]? Clasicele tiare au fost înlocuite cu bentițe, pene, voalete, dantelă brodată sau [flori][3] maxi. Sau cu diafanele pălării pentru mirese, prezente pe marile podiumuri internaționale, în sezonul de toamnă 2014.

Care e cel potrivit? Firește, cel care-ți place și-ți vine ție bine… Ar fi câteva condiții, însă: accesoriul ales pentru păr ar trebui să nu acapareze toată atenția, punând în umbră rochia de mireasă. Dacă aceasta din urmă este bogată în broderii, aplicații strălucitoare , etc., accesoriul pentru [coafură][4] trebuie să fie discret. În schimb, o rochie cu o croială simplă sau fără aplicații (marea revelație a sezonului curent), poate fi asociată cu piese complexe precum pene, flori uriașe sau accesorii cu voaletă.

Cum îl porți? [Tendințele de sezon][5] celebrează simplitatea. [Cocul lejer și super-finisat][6], plasat într-o parte sau la ceafă, permite accesoriilor de păr să vorbească de la sine. Inspiră-te din cele mai frumoase [look-uri de pe podium][7] și alege-ți coafura și accesoriul preferat!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/accesorii-de-par-pentru-miresici-de-pe-podiumurile-de-moda#top-nav
[2]: https://www.miresici.ro/articole/coafuri-de-mireasa-de-pe-podium
[3]: https://www.miresici.ro/articole/coafuri-cu-flori-naturale
[4]: https://www.miresici.ro/articole/3-cocuri-de-mireasa-cu-aspect-elaborat
[5]: https://www.miresici.ro/articole/coafuri-de-mireasa-in-tendinte
[6]: https://www.miresici.ro/articole/cocuri-elegante-si-purtabile
[7]: https://www.miresici.ro/articole/coafuri-de-mireasa-de-pe-podium

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here