– Foloseste un aparat de ras cu 3 lame, nu cu 5. Pielea ta sensibila nu se va mai irita la fel de tare si nu iti vor mai creste fire de par pe sub piele.

– Foloseste sortimentul de ceara potrivit nevoilor tale. In functie de zona pe care o epilezi si de firul de par poti sa alegi ceara potrivita si sa o folosesti doar pe aceea pentru a avea efect optim.

*Citeste si: [Cum sa arati superb dupa nunta][1]*

– Exfoliaza portiunea pe care ai de gand sa o epilezi cu o zi inainte, pentru a preveni cresterea firelor de par pe sub piele. Poti sa folosesti un body scrub aromat sau un burete mai dur in timpul dusului.

– Pudra pentru bebelusi te ajuta sa scapi de umezeala (transpiratie) inainte sa te epilezi pentru ca ceara sa se prinda mai bine de firele de par.

– Epileaza in sensul opus cresterii firelor de par, orice metoda ai folosi: epilator, benzi de ceara sau lama.

*Citeste si: [Epilarea cu lama: 4 reguli pentru picioare sexy][2]*

– Nu epila cu ceara in exces o anumita zona. Chiar daca au mai ramas fire de par, poti sa le iei mai tarziu cu epilatorul, ca sa nu iti iriti pielea deja “traumatizata” de la benzile de ceara.

– Nu folosi epilatorul pe firele lungi de par, este mult mai dureros. Poti sa folosesti lama daca parul a crescut prea tare si dupa cateva zile poti sa il iei pe tot cu epilatorul.

– Crema de epilat este mai simplu de folosit si nu doare deloc, insa trebuie sa respecti intocmai instructiunile de pe eticheta. Nu vrei sa te alegi cu o iritatie usturatoare pentru cateva zile.

– Dupa orice metoda de epilat foloseste un gel de calmare a pielii.

*Citeste si: [5 trucuri pentru un epilat inghinal mai putin dureros][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-arati-superb-dupa-nunta
[2]: http://www.cosmopolitan.ro/beauty/beauty-book/epilarea-cu-lama-4-reguli-pentru-picioare-sexy-2124617
[3]: http://www.cosmopolitan.ro/beauty/beauty-book/5-trucuri-pentru-un-epilat-inghinal-mai-putin-dureros-2117832

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here