Iata mai jos cateva idei pentru invitatii originale:

1. Invitatii-ravas. Sunt ingenioase si starnesc curiozitatea si admiratia celor care le primesc. Emotia descoperirii si designul deosebit ii vor surprinde placut.

2. Invitatii din sticla. Alege sa imprimi textul pe bucati de sticla de diferite forme. Daca maestrul la care apelezi pentru executie este talentat, il poti ruga si sa picteze ceva sau sa foloseasca fonturi si culori deosebite.

3. Invitatii-costum. Sunt usor de realizat si, cu putina dibacie, le poti confectiona si singura. Invitatiile vor fi de doua feluri: una care imita costumul, camasa si papionul ginerelui, si una care este decupata sub forma de rochie de mireasa. Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti liniile costumelor, iar dintr-o invitatie dreptunghiulara, normala, sa fauresti ceva inedit. Coloreaza-le cu negru si argintiu – este o combinatie cromatica de efect!

4. Invitatii „naufragiate”. E vorba de sticlute transparente, umplute cu nisip si scoici, in care invitatii vor gasi un mic pergament imprimat cu textul ales de voi. Ideea este insolita, iar efectul va fi cel scontat.

5. Invitatii dulci. Da, ai citit bine! Este vorba despre invitatii care sunt gravate in calupuri de ciocolata fina sau martipan].

6. Invitatii-magnet de frigider. Poti sa tiparesti detaliile nuntii pe diferite materiale, de hartie sau nu, pe care apoi sa le plastifiezi si carora sa le atasezi pe spate magneti. Asa te vei asigura ca invitatii le vor pastra o vreme pe usa frigiderului.

7. Invitatii-surpriza. In acest caz este vorba despre niste cufere in miniatura, alb perlat, cu dantela sau chiar din lemn, simple, care ascund o comoara fermecata: un mic papirus imprimat.

8. Invitatii-sticla de vin. Poti sa realizezi acest tip de invitatii imprimand textul pe o eticheta lata pe care apoi o vei lipi pe o sticla de vin de calitate. Domnii vor aprecia mult acest gest, poti sa fii sigura de asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here