Bea mai multa apa. Astfel pielea ta va capata hidratarea de care are nevoie zilnic si va fi moale si catifelata. Ca sa nu uiti, tine in permanenta langa tine o sticla de apa pe care sa o reumpli atunci cand se termina. Tine minte, daca ti-e sete inseamna ca esti deja deshidratata.

*Citeste si: [6 lucruri de care pielea ta are nevoie zilnic][1]*

Reimprospatarea tenului. Un accesoriu de frumusete care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de folosire zilnica, este apa termala. Iti reimprospatezi machiajul imediat, cu cu o simpla apasare.

Dormi mai mult. Nu degeaba se numeste somn de frumusete, pentru ca daca te simti obosita, arati obosita. Incearca sa adormi mai devreme in fiecare seara pentru a te trezi cu mai multa pofta de viata si fara cearcane.

Putina stralucire. Foloseste atunci cand te machezi un produs iluminator ce va avea efect de prospetime chiar si pe o figura obosita. Locurile cele mai indicate in care sa il folosesti sunt coltul interior al ochilor si pe pometi.

*Citeste si: [Cum sa te relaxezi pentru a avea un somn linistit][2]*

Scapa de cearcane. Cea mai suparatoare problema de frumusete cu care se confrunta orice femeie, sunt inevitabilele cearcane. Daca nu poti sa inlaturi cauza lor: ai un job stresant sau sunt genetice, invata sa le ascunzi. Foloseste o crema cu rol-on care are dublu efect. Masajul iti va stimula circulatia sangelui iar ingredientele din crema iti vor hrani pielea sensibila din jurul ochilor.

Postura. Un truc de frumusete este si adoptarea unei posturi impunatoare. Stai mereu dreapta si vei arata sigura de tine, hainele se vor aranja frumos, iar circulatia sangelui se va regla.

*Citeste si: [Cum sa arati superb dupa nunta][3]*

Accentueaza-ti ochii. Privirea este un atu de care trebuie sa te folosesti in orice situatie. Sa nu iti lipseasca din geanta niciodata rimelul care iti alungeste genele si le face sa para mai dese. O privire agera, frumos conturata, va capta atentia interlocutorului.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-lucruri-de-care-pielea-ta-are-nevoie-zilnic
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-te-relaxezi-pentru-a-avea-un-somn-linistit
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-arati-superb-dupa-nunta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here