Asadar, nu face economii la:

##Coafura
Atat coafura, cat si machiajul sunt foarte importante, dar daca trebuie sa chletuiesti mai putin pe una dintre ele, alege in favoarea coafurii.

Ea trebuie sa reziste toata ziua si noaptea, la dans, alergat, agitatie si, uneori, conditii meteo nefavorabile.

Machiajul, in schimb, nu e atat de greu de retusat, mai ales daca a fost realizat cu produse de calitate. Dar ce te faci daca ti se desprinde cocul dupa primul dans?

*Citeste si: [10 trucuri pentru o coafura de mireasa reusita][1]*

##Sampanie
Din toata bautura pe care o servesti la nunta, sampania trebuie sa fie impecabila. Mai bine cumperi un sortiment scump si il servesti doar la [tortul miresei][2], decat sa oferi la discretie o sampanie de proasta calitate. Nu numai ca vei lasa invitatilor o impresie neplacuta, dar se mai pot si trezi cu dureri groaznice de cap.

##Mancare
Alege numai mancaruri pe care le-ai testat si ghideaza-te dupa principiul „less is more” – cu alte cuvinte, mai putina cantitate, mai multa calitate. Invita mai putina lume sau elege un meniu cu mai putine feluri, dar nu renunta la mancarea buna, chiar daca asta inseamna sa cheltuiesti niste bani.

##Fotograf
El va fi responsabil pentru imaginile pe care le veti privi toata viata. Fotografiile de la nunta trebuie sa va infatiseze in cea mai buna lumina si sa va aminteasca de voi in cea buna forma, nu de voi cu ochii rosii sau in cele mai caraghioase ipostaze. Iar ca sa aratati impecabil in [pozele de nunta][3] aveti nevoie de un fotograf priceput, cu experienta si cu aparatura de calitate.

*Citeste si: [10 trucuri ca sa arati perfect in pozele de nunta][4]*

##Chelneri
Crezi ca doi chelneri pot face fata la 100 de [invitati][5]? In niciun caz, vor fi coplesiti. Fa socoteala astfel: 1 chelner la 20 de persoane, daca ai mancare servita la masa, sau 1 chelner la 30, daca e vorba de [bufet suedez][6].

##Muzica live
E spectaculos sa ai o trupa care sa cante la nunta ta, dar e si scump. Daca nu esti pregatita sa scoti bani din buzunar, mai bine renunta la prestatiile live si multumeste-te cu un DJ. Muzica de pe banda nu falseaza niciodata, pe cand niste muzicieni nepriceputi pot ruina atmosfera si cheful de dans al invitatilor.

*Citeste si: [Cum alegi playlistul pentru ziua cea mare][7]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-trucuri-pentru-o-coafura-de-mireasa-reusita
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-delicioase-creme-pentru-tortul-miresei
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-cele-mai-reusite-poze-de-nunta
[4]: https://www.miresici.ro/articole/10-trucuri-ca-sa-arati-perfect-in-pozele-de-nunta
[5]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[6]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-nonconformista-cu-bufet-suedez
[7]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-playlistul-pentru-ziua-cea-mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here