Nunta este motiv de bucurie, dar si o importanta sursa de stres. Nu e deloc usor sa faci fata tuturor incercarilor cu care se confrunta un organizator, mai ales ca este vorba despre nunta ta.

Iata o lista de semne care sa te ajute sa constientizezi ca te transformi in ceea ce americanii numesc „bridezilla” – o miresica stresata, indispusa si dominatoare, pe care nimeni nu-si doreste sa o aiba prin preajma.

Esti prea cheltuitoare. Oricine ar plati pentru nunta, fie ca sunt parintii vostri, fie voi, nu trebuie sa va ingropati in datorii. E normal ca vrei tot ce este mai bun, dar trebuie sa iti stabilesti un [buget][1] realist si sa tii cont de el.

*Citeste si: [10 moduri de a reduce bugetul nuntii][2]*

Esti nervoasa mereu. Daca pana acum te intelegeai de minune cu toti, iar acum toata lumea ti se pare insensibila si rau voitoare, este posibil sa te inseli. Nu sunt ei de vine, ci tu. Incearca sa te eliberezi de stres prin alte metode, nu sa te razbuni pe cei din jur. Altfel risti sa ramai fara [domnisoarele de onoare][3]…

Nu mai ai timp pentru altceva. Oricate responsabilitati ai avea cu [organizarea nuntii][4], nu trebuie sa iti abandonezi celelalte aspecte ale vietii si, mai ales, nu iti neglija iubitul. Iesiti in oras in continuare si discutati si despre alte subiecte care va fac sa va simtiti bine – de exemplu, sa planuiti [luna de miere][5] impreuna.

*Citeste si: [7 idei pentru luna de miere in functie de personalitate][6]*

Esti prea stricta. Ti-ai facut un plan care ti se pare perfect si vrei sa il respecti punctual. Din pacate nu vei reusi sa obtii totul exact asa cum vrei, ci vei fi nevoita sa te adaptezi la situatie. Vrei sculpturi de gheata in luna august? Poate ar trebui sa le inlocuiesti cu o fantana de ciocolata sau decoratiuni cu ingerasi.

Prietenii te evita. Oriunde, oricand, vorbesti doar despre nunta si despre cat stre resimti si cat de dezamagita esti de cei din jur. Daca o tii tot asa, in curand nimeni nu iti va mai raspunde la telefon, prietenii vor evita sa te vada si nu te vor mai vizita. Intreaba-i si pe ei ce au mai facut, arata ca iti pasa de ei in continuare.

*Citeste si: [7 lucruri de facut in ziua dinaintea nuntii][7]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-reguli-pentru-o-nunta-cu-buget-redus
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-moduri-de-a-reduce-bugetul-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-frecvente-probleme-legate-de-organizarea-nuntii
[5]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-7-sfaturi-utile-pentru-a-ti-pregati-bagajul
[6]: https://www.miresici.ro/articole/7-idei-pentru-luna-de-miere-in-functie-de-personalitate
[7]: https://www.miresici.ro/articole/7-lucruri-de-facut-in-ziua-dinaintea-nuntii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here