Nu lasa emotiile pregatirilor sa te copleseasca si gandeste-te optimist la tot ceea ce va urma.

Fii increzatoare ca petrecerea va ramane memorabila si ca tu vei fi stralucitoare!

Colgate iti ofera cinci sfaturi pentru a fi cea mai fermecatoare mireasa:

1. Zambeste tot timpul!

Fii toata „numai zambet”! Arata-ti dintii frumosi, nu-i ascunde intr-un zambet timid. Pentru a fi sigura ca vei starni invidia tuturor in ziua cea mare, incepe sa respecti inca din timp toti pasii unei ingrijiri corecte, folosind gama Colgate Whitening. Nu te limita la o periere corecta de trei ori pe zi, ci foloseste corespunzator si ata dentara, alaturi de apa de gura.

Colgate iti da chiar si un motiv in plus sa folosesti corect toate aceste produse, deoarece ai sansa de a castiga o excursie perfecta pentru o tanara mireasa. Daca esti norocoasa castigatoare, poti alege capitala modei in care ti-ai dori sa mergi: Paris, Londra, Amsterdam, Milano sau Berlin.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Colgate Romania in perioada 6 aprilie – 6 mai si sa completezi un chestionar interactiv, care iti va spune ce oras european ti se potriveste cel mai bine. Fii sigura ca pastrezi bonul fiscal primit la cumpararea produsului, pentru a-ti valida premiul!

2. Mizeaza pe punctele tari

Cu siguranta ai calitati unice pe care, din timiditate sau comoditate, alegi adesea sa le umbresti. Insa, la acest eveniment deosebit, pune-ti in evidenta tot ce ai mai bun: ochii albastri, genele lungi, dantura perfecta sau picioarele frumoase, rezultatul anilor de gimnastica din scoala generala. Simte-te bine in pielea ta si uimeste-i pe toti cei din jur!

3. Fii optimista!

Fotograful a intarziat? Nu-i nimic, ai un pic de timp in plus pentru a-ti retusa machiajul. Transforma fiecare obstacol intr-o oportunitate si intampina orice situatie zambind. Doar este ziua ta si nimic nu trebuie sa ti-o strice, nu?

4. Fii carismatica!

Fii prietenoasa, zambeste in stanga si in dreapta, chiar si rudelor lui mai indepartate pe care inca nu le-ai cunoscut. Glumeste cu toata lumea, fii degajata si nu uita ca tu esti sufletul petrecerii! Lasa-te admirata si incanta-i pe toti.

5. Fii impecabila!

„Stai dreapta!”, iti spunea mereu bunica. Nu uita acest sfat nici in ziua nuntii, poarta rochia cu stil si eleganta. Si ai grija de cel mai important accesoriu: zambetul stralucitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here