Atat de importante, cu o semnificatie profunda, inelele voastre trebuie alese cu mare atentie, iar sfatul maestrilor bijutieri este sa plecati in cautarea lor macar cu doua luni inainte de marele eveniment. In aventura descoperirii acestor mici comori, tineti cont si de sugestiile miresici.ro:

##Pasul 1:
Inainte sa va cumparati verighetele, stabiliti-va masurile. Rugati personalul unei bijuterii sa va ajute pentru ca este incomod ca in fiecare magazin sa incercati diferite modele si diverse marimi.

##Pasul 2:
Draga miresica, nu uita sa alegi o verigheta care sa se potriveasca cu inelul de logodna. De obicei, verigheta e prima, apoi degetul este rasfatat cu inelul pretios. Opteaza pentru acelasi metal (aur galben, alb, platina, argint) astfel incat cele doua bijuterii sa se completeze perfect.

##Pasul 3:
Verighetele simple nu mai sunt in trend. Bijutierii din lumea intreaga recomanda verighetele batute cu pietre pretioase, cristale sau diamante ori innobilate cu lucraturi fine si modele delicate. De asemenea, gravurile cu mesaje de dragoste si monograme sunt la mare cautare!

##Pasul 4:
Pentru ca barbatii nu sunt obisnuiti sa poarte bijuterii pe degete, trebuie sa ii acorzi sotului tau putina rabdare. Lasa-l sa aleaga modelul care ii place si da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea. De obicei, verighetele pentru miri sunt o idee mai late decat cele ale miresicilor, imprumuta din designul verighetei partenerei insa merg pe o linie mai simpla, mai masculina.

##Pasul 5:
Verighetele trebuie sa fie atemporale si pentru totdeauna, exact ca iubirea voastra. De aceea cumparati-va un set care sa va placa la nebunie, care sa va reprezinte si sa va reflecte cu fidelitate personalitatile. Imi vei spune ca le poti schimba in timp! Asa este, insa aceste inele vor fi sfintite in cadrul slujbei religioase asa ca este bine sa le pastrezi mereu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here