Cina în familie.

Este o petrecere intimă, tradițională, dar ești sigură că toți oamenii care contează vor fi acolo. Este și un prilej minunat de a vă anunța familiile cum vreți să organizați nunta, ca să nu existe dubii după aceea. Eviți astfel avalanșa de sugestii și păreri care urmează după fericitul anunț.

[*10 lucruri de facut dupa ce te logodesti*][1]

Petrecere surpriză.

Va fi dificil să aduni atâția prieteni dragi la un loc fără să divulgi adevăratul motiv, logodna voastră. Încearcă, totuși, căci rezultatul va fi o noapte feerică, de sărbătoare, în care veți fi cu toții copleșiți de bucurie. Iar replica prietenilor voștri va fi, cu siguranța, „chiar ne întrebam dacă va mai dura mult până să se întâmple”.

[*Cum sa fii un bun manager al nuntii tale*][2]

Petrecere cocktail.

Nu ai mai avut de mult un motiv bun de a organiza o petrecere adevărată, pentru care să te pregătești temeinic și cu meniul, decorațiunile dar mai ales toaleta. Profită de ocazie pentru a organiza cea mai „fancy” petrecere pentru prietenii tăi, fără să uiți de mici surprize pentru ei. Ce zici de niște invitații inedite?

[*7 traditii de import pentru nunta ta*][3]

Mic dejun târziu.

Stabilește un „date” cu prietenele pentru un prânz, duminica, la care să vă răsfățați cu cele mai ”scandaloase” mâncăruri (ca număr de calorii): american pancakes, waffles, înghețată, milkshake, macarons, cupcakes. În același timp, începeți să discutați despre rochia de mireasă ideală și faceți poze, multe, multe poze!

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-traditii-de-import-pentru-nunta-ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here