##Lui i se pare ca rochia ta e prea scumpa
Tu spui ca doar o data te mariti si vrei sa fie asa cum ai visat, el argumenteaza ca e doar o rochie pe care o porti cateva ore si apoi… gata!

Solutia: daca nu cumva rochia ta chiar depaseste cinci salarii de-ale lui, arata-i un catalog cu [rochii de mireasa][1], sau fa o plimbare impreuna cu el la un magazin specializat.

Cand va vedea cum arata o rochie cu numai cateva sute mai ieftina, se va impaca cu ideea. Oricum, in mare, are si el dreptate…

##Lista cu invitati
Vrea s-o invite la nunta pe fosta lui iubita? A ramas prieten bun cu ea si chiar face parte din cercul vostru comun de amici? Atunci, asta e, trebuie sa treci peste…

[(P) Sa-ti iei casa nu a fost niciodata mai simplu. Acceseaza unul din creditele ipotecare oferite de BCR, PRIMA CASA sau CASA MEA si convinge-te de conditiile de exceptie!][2]

Nu mai au nicio treaba unul cu celalalt? Bun, atunci nu va fi invitata. Tot nu pricepe care-i problema? Intreaba-l cum s-ar simti daca l-ai chema si tu la nunta voastra pe fostul tau iubit.

##Divergente privind confortul
Limuzina, restaurant de cinci stele, meniu cu icre negre, formatii de top… Toate astea costa mult si nu intotdeauna se acopera dupa ce faceti socotelile de dupa nunta. Da, ti-ai dorit aceste lucruri inca din copilarie, dar stii si tu ca banii nu cresc in copaci. Curand veti fi o familie si va trebui sa chibzuiti totul. Limiteaza-te la bugetul pe care l-ati stabilit de la inceput.

##Lipsa de comunicare
Daca sunteti fiecare in legea lui si nu discutati despre cum evolueaza pregatirile, nu va vedem bine… In momentul in care piesele din puzzle nu se potrivesc, e rost de scandal. Apoi, riscati sa ramaneti cu lucrurile facute pe jumatate, iar in zilele de dinaintea evenimentului nu va veti dori decat sa va treziti a doua zi dupa nunta.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/7-reguli-esentiale-pentru-proba-rochiei-de-mireasa
[2]: http://www.magazinuldecase.ro/credite-ipotecare/?source=miresici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here