Alege ce rol vrei sa joci la nunta ta si scoate la iveala diva din tine!

Liz Taylor – Cleopatra

Nu trebuie sa-ti pui lentile de contact violet pentru a avea o privire magnetica precum a regretatei dive a marelui ecran.

E suficient sa manevrezi curajos un tus de ochi, sa fii generoasa cu fardul de pleoape de o culoare intensa si sa lasi buzele neutre. Eventual, te poti lipsi de blush sau poti opta pentru unul extrem de discret.

Atentie: nu incerca acest joc cromatic decat daca esti bruneta.

Citeste si: 6 pasi pentru un machiaj de durata

Grace Kelly – The Swan

Tenul are irizari de sidef, buzele sunt de un roz inocent, ochii par luminati pe dinauntru – iata reperele unei aparitii diafane si romantice. Machiajul natural poate fi mai pretios si mai spectaculos decat structurile complicate ale unuia artistic elaborat. Alege o baza de machiaj hidratanta si matifianta, cu textura fluida a unui fond de ten. Finiseaza cu o pudra invizibila si da „replica finala” printr-un blush feciorelnic.

Citeste si: Machiajul care iti pune in valoare trasaturile

Rita Hayworth – The Lady from Shanghai

Buzele rosii sunt capabile sa sustina o intreaga partitura: recita un adevarat poem al seductiei, pledeaza pentru eleganta si murmura despre farmec si rafinament. Pentru ca rujul vibrant joaca rolul principal, tenului ii ramane cel secundar, „interpretat” insa la fel de impecabil printr-un fond de ten cu mare putere de acoperire. Genele false au si ele un cuvant important de spus in rolul de diva.

Citeste si: 4 reguli pentru buze rosii perfecte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here