Cum nu vrem ca pretiosul tort sa ajunga la gunoi, mai bine il comandam o idee mai mic si mai bine adaptat numarului de nuntasi, la care aplicam un minus de 25%. Astfel, daca avem 200 de invitati, cel mai important tort din viata noastra o sa aiba 150 de felii.

##Deconstruieste-l
Pana la urma, tortul „traditional” de nunta nu e altceva decat o suprapunere de mai multe torturi obisnuite, de diametre diferite. Dar cine zice ca trebuie puse unul peste altul? Iata o idee isteata, care iti va economisi bani din buget: comanda trei torturi (cu glazura alba sau cu decor festiv) si expune-le pe stative de inaltimi diferite, puse unul langa altul.

##OK, poate sa nu fie alb
Totusi, daca esti fixata pe ideea unui tort din ciocolata, macar comanda stratul de la baza, cel cu diametrul mai mare, intr-o culoare deschisa. Pentru ca aceea e zona pe care o vei taia ceremonios, cu mirele, si o veti gusta impreuna. Doar nu vrei sa apari cu ciocolata neagra pe dinti sau pe rochie in poza destinata posteritatii…

##E foarte trendy…
…sa comanzi prajiturele individuale in loc de un singur si gigantic tort. E si mai ieftin, caci se evita aruncarea feliilor ramase pe farfurii. Poti suplimenta capitolul desert cu fructe, fursecuri si inghetata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here