Verighete reglabile

Verighetele din aur de „marime universala” sunt cam demodate si deloc practice. Gandeste-te ca zilnic faci o multime de lucruri care pot duce la umflarea degetelor. Si atunci, verigheta incepe sa te jeneze…

Si barbatii patesc la fel. Scuteste-l pe iubitul tau de acest inconvenient si alege pentru el o verigheta care se poate regla in functie de grosimea degetului.

De asemenea, opteaza pentru platina in loc de aur (e un material mai durabil), evita inelele cu aspect mat (zgarieturile se vor vedea mai repede pe el), detalii decorative (se vor toci rapid) si pietre (se pot dezlipi sau ciobi).

Verigheta cu diamante

Inelele pentru barbati prevazute cu pietre pretioase au fost privite cu suspiciune la inceput, dar acum sunt ceva normal. Tipii stilati nu vor refuza o verigheta cu un plus de stralucire si sofisticare. De altfel, verighetele cu diamante sunt cele mai cautate bijuterii pentru barbati – dupa ceasuri, desigur.

Nu-ti inchipui acum un diamant-monstru! Verighetele barbatesti sunt prevazute cu pietre discrete, care se „contopesc” cu restul inelului pentru a crea o suprafata cat mai plata. Cele mai cautate sunt diamantele rotunde sau patrate, iar din punct de vedere cromatic, la barbati „se poarta” diamantele albe, negre, galbene sau in nuanta sampaniei.

Verighete din platina

Cuplurile din ziua de azi apreciaza tot mai mult platina in defavoarea aurului traditional. Verighetele din platina au un aspect mai simplu, dar sofisticat, care se potriveste mai bine stilului masculin. Bijutierii sustin de asemenea ca barbatii prefera mai degraba verighetele cu aspect mat – deci mai multa discretie, si mai putina stralucire. Singurul inconvenient este ca o astfel de suprafata e mai greu de intretinut, deoarece pe un finisaj mat orice zgarietura e vizibila, fie ea cat de mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here