În ziua nunții vrei să arăți cu adevărat deosebit, așa că ți-am pregătit 3 cocuri de mireasă cu aspect elaborat dintre care să îl alegi pe cel care ți se potrivește.

Coafură cu aspect retro

Și în 2014 se poartă stilul retro la nuntă, așa că primul model de coc cu aspect elaborat este unul care ne duce cu gândul la anii 20, cu cărare laterală și bucle atent elaborate. Poartă această coafură cu o rochie din dantelă cu talia joasă și un buchet de flori de câmp.

Coc împletit cu aspect dezordonat

Toate femeile iubesc coafurile cu împletituri dar acest coc cu aspect elaborat este de-a dreptul impresionant! Aspectul neglijent este atent studiat iar împletiturile încep și se termină într-un zig-zag perfect. Asortează această coafură cu o rochie de mireasă tip sirenă și poartă un buchet de bujori roz.

Coc perfect de balerină

Acest coc perfect pare o adevărată operă de artă dar, de fapt, este foarte simplu de realizat cu ajutorului unui burete de păr… dar nimeni nu trebuie să știe asta! Poartă acest coc cu aspect elaborat cu o rochie de mireasă tip prințesă și poartă un buchet de trandafiri roz.

Ce părere ai despre coafurile prezentate mai sus, îi vei cere hair stilistului să îți reproducă unul dintre aceste 3 cocuri cu aspect elaborat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here