Dacă ai invitați puțini, fă cel puțin o fotografie cu fiecare cuplu, vor aprecia gestul tău. În plus, toată lumea vrea poză cu mireasa!

Nu te pierde în detalii în ziua cea mare, contează ca voi doi să fiți acolo și ca invitații voștri să se simtă bine și să se bucure pentru voi.

[*5 mituri despre casatorie*][1]

Învață să spui și nu atunci când simți nevoia. Toată lumea va vrea ceva de la tine dar nu poți să îți petreci timpul împăcând pe ceilalți în timp ce tu obosești și ești nefericită.

Fii realistă, nu te lăsa dusă de val, altfel riști să nu mai realizezi nimic. atunci când vrei totul, nu mai obții nimic!

Nu cere oferte de preț de la furnizori, ci impune-le tu prețul pe care ți-l permiți. Veți găsi împreună o cale de mijloc, satisfăcătoare pentru ambele părți.

[*Sfaturi pentru o nunta…comoda*][2]

Când plănuiești o nuntă mare, un wedding planner își va merita fiecare bănuț pentru rezultatele spectaculoase și propunerile fresh cu care va veni.

Nu îți angaja contra-cost un prieten la nuntă, va fi o situație stânjenitoare pentru ambele părți.

Totul este negociabil. TOTUL!

[*Sfaturi pentru nunta nonconformista*][3]

Zilele după nuntă sunt cele mai importante, nu cele dinainte, pline de stres.

Dacă îți declari dorințele în gura mare, astfel încât să te faci înțeleasă,în legătură cu ziua cea mare, nu te face o ”bridezilla”. Ține-te de planurile tale.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-mituri-despre-casatorie
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-o-nunta-dot-dot-dot-comoda
[3]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-nunta-nonconformista

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here