1. Stabiliți bugetul pe categorii astfel încât să nu apară discuții din cauza banilor cheltuiți aiurea sau ”pierduți pe drum”. Fiți fermi odată ce ați stabilit cât vreți să cheltuiți și pe ce.

2. Comunicați tot timpul. Atunci când vine vorba de luat hotărâri este foarte important să vă cereți unul celuilalt părerea ca să nu vă treziți că partenerul este nemulțumit și nu mai ai cum să rezolvi situația. Chiar dacă spune că ai mână liberă este mai bine să îi împărtășești deciziile.

[*10 sfaturi de organizare a nuntii de la femei ca tine*][1]

3. Începeți organizarea din timp, ca să nu vă treziți în ultima lună cu 100 de taskuri pe cap. Deși este comod să tot amâni sarcinile este mai bine pentru nervii voștri să vă apucați de treabă din timp.

4. Nu luați decizii pripite. Avantajul unei organizări timpurii este de a avea cât mai multe opțiuni dintre care o poți alege pe cea mai convenabilă. Iar părerea noastră este că meriți tot ce e mai bun!

5. Nu lăsați stresul organizării nunții să vă afecteze viața privată. Desigur că vor fi și momente tensionante pe parcurs, dar merită să vă certați din cauză că invitațiile au fost comandate pe mov și nu pe roz?

[*Cum sa ramai calma si in situatii stresante*][2]

6. Țineți cont de detalii când organizați evenimentul. Poate părea simplu de organizat nunta, ca o petrecere mai mare, dar este foarte ușor să uitați detalii importante pe parcurs. Faceți planul pe hârtie, pas cu pas.

7. Răsfățați-vă unul pe celălalt. Nu uitați să vă bucurați în continuare de logodnă, este o perioadă magică de care sperăm să nu mai aveți parte.Ieșiți la întâlnire cu prietenii, faceți excursii, organizați petreceri.

[*3 idei unice pentru nunta ta*][3]

8. Nunta este despre voi dar și invitații voștri merită răsfățați, ca să vă folosească drept reper ca cea mai ”cool” nunta la care au fost. Ține minte, calitatea este mai presus de cantitate pentru un eveniment memorabil.

9. Dă-le ocazia prietenilor și familiei să se implice în organizare, își doresc asta cu siguranță și va conta enorm pentru ei dacă ai încredere în ei.

10. Dă viață visurilor la nuntă. Meriți o nuntă pe gustul tău, orice ar spune tradițiile și orice ar spune ”cârcotașii”.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-sfaturi-de-organizare-a-nuntii-de-la-femei-ca-tine
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ramai-calma-in-situatii-stresante
[3]: https://www.miresici.ro/articole/3-idei-unice-pentru-nunta-ta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here