Pentru că ești de gașcă și nu poți să refuzi o invitație la nuntă. Este un eveniment mult prea important și spectaculos în viața cuiva ca să poți să spui ”NU” atât de ușor. În plus, speri să nu mai fie cazul și pentru o altă invitație la nuntă din partea aceleiași persoane!

Mâncare și băutură -de calitate- pe gratis. Ei bine, nu e chiar așa (gratuit), însă poți fi sigur că vei fi servit cu cele mai fine preparate și savuroase băuturi.

Companie plăcută. Cei mai buni prieteni vor fi acolo. De fapt, aceștia se căsătoresc și ceilalți buni prieteni, împreună cu tine, veți fi martorii unui moment grozav. Nu ai putea să ți-o ierți dacă ratezi chiar nunta prietenilor tăi…

Citește și: Reguli de eticheta: invitatii din afara orasuluihttps://www.miresici.ro/articole/4-sfaturi-vestimentare-pentru-invitatii-de-la-nunta

„Vrei să vin și eu la nunta ta, nu? Mai vedem…în funcție de prestația ta la nunta mea.” Sună amuzant dar este o motivație des întâlnită.

Nu poți să ratezi dansul robotic al unchiului ”X”, discursul lacrimogen și plin de revelații al mătușii ”Y” și rochiile neadevate ale domnișoarelor de onoare!

Ești single, ce bucurie! La fel și jumătate dintre invitații de la nuntă, așadar este ocazia perfectă să îți găsești pe cineva. Nu îți va fi deloc greu, mai ales că romantismul va fi la maxim!

Citește și: Cum sa iti selectezi in mod eficient invitatii

Locața inedită, prilej de mini-vacanță! Ce noroc pe tine că verișoara ta a hotărât să facă nunta la malul mării, unde te vei bucura de o companie extrem de plăcută și vei participa la un eveniment marcant.

Faci parte din Fashion Police. Și spre deosebire de evenimentele obișnuite la care participi, de această dată chiar ai material de inspectat. Probabil ca prea puține vor primi nota maximă!

Conversație de calitate cu străini sau cunoștințe cu care nu ai mai avut ocazia să vorbești de multă vreme. Cu această ocazie ai putea descoperi și multe lucruri noi, pe care nu aveai de unde să le știi, despre mire sau mireasă. Cum toată lumea o să vorbească despre ei, fii sigură că le vor scăpa și mici secrete.

Citește și: 4 sfaturi vestimentare pentru invitatii la nunta

Cel mai bun motiv, altul decât participarea în sine la nunta prietenei tale, este că ai ocazia să te etalezi cu silueta ta de invidiat într-o rochie superbă, pentru care ai bătut magazinele o săptămână încheiată! Cui nu-i place să fie admirată? Și în plus, chiar aveai nevoie de adrenalina de la ”vânătoarea” de rochii!

Bonus: Poate că participarea la această nuntă va fi un imbold și pentru iubitul tău să te ceară în căsătorie. Și dacă nu are niciun gând, fă-o tu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here