1.Cumpara-ti geanta aceea superba pe care ai lasat-o sa te astepte atata timp (sau orice alt accesoriu ori haina care iti place la nebunie, dar ti se pare prea scumpa).

In curand vei avea alte prioritati financiare si, in plus, astfel eviti un posibil „soc anafilactic” din partea iubitului.

*Citeste si: [Planificarea nuntii – sursa de cearta in cuplu][1]*

2.Din cand in cand, spune-i „iubitul meu” atunci cand te referi la el intr-o conversatie. Avand in vedere ca in curand expresia se va schimba cu „sotul meu”, ti se va parea extrem de sexy sa-i mai spui ca pe vremuri… cel putin pana la marele eveniment.

3.Faceti sex in casa parintilor. Dupa oficializarea relatiei voastre prin casatorie, veti avea tot dreptul s-o faceti oriunde si oricand, prin urmare, nu va mai fi la fel de tentant.

*Citeste si: [Cum sa ai parte de sex perfect in luna de miere][2]*

4.Daca nu locuiti inca impreuna, pretuieste fiecare secunda in care poti sa te machiezi in voie, sa te rasfeti cu bai lungi si lotiuni parfumate si sa-ti imprastii toate clamele de par pe etajera de la baie. Te vei casatori cu iubirea vietii tale si vei fi fericita, dar tot iti va fi dor de aceste momente…

*Citeste si: [Semnificatia viselor legate de nunta][3]*

5.Asigura-te ca iti duci la curatat inelul, pentru ca in ziua cea mare sa arate impecabil. Cat ai inelarul liber, mergi si bea ceva de una singura – ai voie sa flirtezi cu barmanul acela sexy pentru ultima oara.

6.Fa pace cu viitoarea soacra. Pregatirile de nunta pot fi stresante, toata lumea e agitata si nervoasa, iar tu primesti tot felul de „povete” din partea doamnelor cu mai multa experienta. Incearca totusi sa-ti pastrezi calmul si sa negociezi cu rabdare.

*Citeste restul articolului pe [www.cosmopolitan.ro][4].*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/planificarea-nuntii-sursa-de-cearta-in-cuplu
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-ai-parte-de-sex-perfect-in-luna-de-miere
[3]: https://www.miresici.ro/articole/semnificatia-viselor-legate-de-nunta
[4]: http://www.cosmopolitan.ro/tu-cu-tine/doar-tu/10-lucruri-de-facut-inainte-sa-te-casatoresti-2129016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here